Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Juventus pirmo reizi kopš 2015.gada savā laukumā zaudē A sērijas spēlē

Itālijas čempiones Turīnas Juventus zaudējums ļāvis Napoli un Milānas Inter vienībām nostiprināties A sērijas futbola čempionāta priekšgalā. Juventus sestdien nedaudz negaidīti savā laukumā ar 1:2 (1:0) piekāpās Romas Lazio vienībai.

Līdz ar to Juventus punktus zaudējusi jau otrajā mačā pēc kārtas, jo iepriekšējā A sērijas spēlē tā bija nospēlējusi neizšķirti ar Bergāmo Atalanta.

Sestdienas cīņa Turīnas klubam gan iesākās gana veiksmīgi, jo 23.minūtē to vadībā izvirzīja Duglass Košta. Tomēr otrajā puslaikā Lazio futbolisti dominēja, kas vainagojās ar diviem vārtu guvumiem, abos gadījumos izceļoties Čiro Immobilem. Vispirms viņš 47.minūtē izmantoja lielisku Romas kluba uzbrukumu un ar teicamu sitienu vārtu stūrī pārsteidza pieredzējušo Juventus vārtsargu Džanluidži Bufonu, bet 54.minūtē viņš realizēja arī 11 metru soda sitienu.

Turīnas klubam tā arī neizdevās atspēlēties, lai gan jau kompensācijas laika septītajā minūtē izšķirošu "pendeli" nerealizēja rezultatīvais argentīnietis Paulo Divala.

Līdz ar to Juventus komanda A sērijas ietvaros savā laukumā piedzīvoja pirmo zaudējumu kopš 2015.gada.

Tikmēr citā A sērijas mačā ļoti svarīgu uzvaru izcīnīja Napoli, kas viesos ar 1:0 (1:0) uzvarēja AS Roma. Tādējādi šī vienība izcīnījusi uzvaras visās astoņās šīs sezonas vietējā čempionāta cīņās

Vienīgos vārtus šī mača 20.minūtē guva Lorenso Insinje. Līdz ar to Napoli arī pēc šīs kārtas saglabājusi vadību Itālijas A sērijā.

Tiesa, joprojām no Napoli divus punktus atpaliek Milānas Inter, kas svētdien pilsētas derbijā ar 3:2 (1:0) apspēlēja AC Milan, kam tā bija jau trešā neveiksme pēc kārtas.

Visus trīs vārtus Inter labā guva Mauro Ikardi, kurš uzvaras vārtus guva ar 90.minūtē realizētu 11 metru soda sitienu.

A sērijas kopvērtējumā līderei Napoli ir 24 punkti astoņos mačos, kamēr 22 punkti ir Inter. Tikmēr pa 19 punktiem iekrājušas Lazio un Juventus, bet pirmo piecinieku ar 15 punktiem noslēdz AS Roma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi