Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Argentīnas futbola izlase neuzvar Peru un riskē netikt uz Pasaules kausu

Argentīnas futbola izlase ceturtdien 2018.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē nespēja savā laukumā pieveikt Peru un pirms noslēdzošās kārtas spēlēm neatrodas pozīcijā, kas ļautu iekļūt finālturnīrā.

Argentīna un Peru nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0). Mājinieki dominēja bumbas kontrolē, tomēr tāpat nespēja izveidot daudz bīstamus momentus, kaut laukumā bija arī argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi. Turklāt kompensācijas laikā Peru futbolistam Paolo Gverrero ar soda sitienu bija iespēja izraut šokējošu uzvaru.

Kopvērtējumā pirms pēdējās kārtas Argentīna ir vien sestajā pozīcijā. Noslēdzošo maču tā otrdien aizvadīs Ekvadorā, tomēr Kito pilsētā augstkalnes dēļ viesiem vienmēr spēlēt ir ļoti grūti. 17 kvalifikācijas turnīra spēlēs iepriekšējā Pasaules kausa finālisti guvuši vien 16 vārtus.

"Ja spēlēsim ar pārliecību, kādu parādījām šodien, kvalificēsimies," optimismu saglabāja Argentīnas izlases galvenais treneris Horhe Sampaoli. "Uzskatu, ka šodien parādījām ļoti labu sniegumu. Vienīgais, kas pietrūka, bija gūtie vārti."

Tikmēr soli pretim finālturnīram spēra Čīle, kas ar 2:1 (1:0) savā laukumā uzvarēja Ekvadoru. Rezultātu 22.minūtē atklāja Eduardo Vargass, bet 82.minūtē Romario Ivarra panāca izlīdzinājumu. Tomēr Londonas "Arsenal" vienības uzbrucējs Aleksiss Sančess vēl pēc trim minūtēm čīliešiem atguva vadību, turpinājumā mājiniekiem noturot panākumu.

"Skatoties kā mēs spēlējām, nebūtu bijis godīgi, ja neuzvarētu," teica čīliešu pussargs Horhe Valdivija.

Pirms pēdējās kārtas Čīle pakāpusies uz trešo vietu Dienvidamerikas zonas kopvērtējumā, tomēr noslēdzošais mačs tai jāspēlē Brazīlijā.

Sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Kolumbija, kas ar 1:2 (0:0) savā laukumā piekāpās Paragvajai. Rezultātu vien 78.minūtē atklāja Radamels Falkao, tomēr pašā dueļa izskaņā Paragvaja ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izrāva uzvaru, precīziem esot Oskaram Kardoso un Antonio Sanavrijam.

Vēl vienā mačā Urugvaja cīnījās 0:0 (0:0) ar Venecuēlu, kas nozīmē, ka urugvajieši sliktākajā gadījumā kvalificēsies starpkontinentālajām pārspēlēm, tomēr viņiem ir labas cerības iekļūt finālturnīrā arī automātiski.

Savukārt Brazīlija, kas jau iepriekš bija kvalificējusies finālturnīram, viesos augstkalnē nospēlēja 0:0 (0:0) ar Bolīviju.

Pirms pēdējās kārtas Brazīlijai ir 38 punkti 17 spēlēs, seko Urugvaja ar 28 punktiem, pa 26 punktiem ir Čīlei un Kolumbijai, bet Peru un Argentīnai ir pa 25 punktiem. Turklāt uzreiz aiz tām ar 24 punktiem atrodas Paragvaja, kam arī vēl ir cerības spēlēt Krievijā gaidāmajā finālturnīrā.

Dienvidamerikas zonā atlasē spēlē desmit izlases, kas aizvada divu apļu turnīru. Četras labākās izlases automātiski kvalificēsies fināturnīram, bet piektā vieta starpkontinentālajās pārspēlēs sacentīsies ar labāko Okeānijas zonas izlasi, kas ir Jaunzēlande.

Pēdējā kārtā Paragvaja tiksies ar Venecuēlu, Brazīlija uzņems Čīli, Ekvadora spēkosies ar Argentīnu, Peru uzņems Kolumbiju, bet Urugvaja spēkosies ar Bolīviju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi