Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bufons nedēļas laikā izlems, vai pievienoties PSG komandai

Leģendārais itāļu futbola vārtsargs Džanluidži Bufons nedēļas laikā sola izlemt, vai pieņemt Francijas granda Parīzes Saint-Germain (PSG) piedāvājumu pievienoties komandai.

Jau ziņots, ka Bufons vairs neturpinās karjeru Itālijas vienībā Turīnas Juventus, kurai viņš pievienojās 2001.gadā, bet sestdien aizvadīja pēdējo spēli šajā vienībā.

Pirmdien Bufons piedalījās bijušā komandas biedra Andrea Pirlo atvadu spēlē, kas notika Milānā, pēc tā intervijā televīzijas kanālam Sky Spoprts Italia norādot, ka viņam nepieciešams laiks, lai izlemtu par savām nākotnes perspektīvām.

Pirmdien PSG prezidents Nasers Al-Kelaifi norādīja, ka nav izslēgta Bufona pievienošanās komandai, kurā viņš nomainītu līdzšinējo Parīzes kluba pirmo vārtsargu Alfonsu Areolu.

"PSG? Man vajadzīga nedēļa, lai ar vēsu prātu izanalizētu situāciju. Šie nav viegli lēmumi, jo īpaši nevar ļauties emocijām, kad esi 40 gadu vecs," pirmdien norādīja Bufons.

Slavenais vārtsargs šajā sezonā aizveda Juventus līdz septītajam A sērijas čempionu titulam un ceturtajai Itālijas kausa trofejai pēc kārtas.

Bufonam pieder "sausās" sērijas rekords Itālijas A sērijā, kur viņš pirms divām sezonām bija nepārspēts 974 minūtes.

Bufons pievienojās Juventus komandai 2001.gadā, pārnākot no Parma vienības. Kopš tā laika vārtsargs deviņas reizes kļuvis par Itālijas čempionu, bet vēl divus titulus viņš zaudēja, kad Turīnas komandai par dalību spēļu rezultātu ietekmēšanā tika atņemtas divas čempionu trofejas.

Tāpat viņš piecas reizes kļuvis par Itālijas kausa ieguvēju - četras reizes Juventus sastāvā, bet vienu reizi Parma rindās. Tāpat viņš 1999.gadā aizveda Parma komandu līdz uzvarai UEFA Kausā (tagad - UEFA Eiropas līga).

Bufons 2006.gadā Itālijas izlases sastāvā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju. Itālijas izlasē viņš aizvadījis 176 dueļus un 4.jūnijā pārbaudes mačā ar Nīderlandi, iespējams, nospēlēs savu pēdējo maču valstsvienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi