Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Itālijas futbola izlasi turpmāk vadīs Ventura

Pieredzējušais itāļu speciālists Džampjēro Ventura otrdien oficiāli apstiprināts par Itālijas futbola izlases galveno treneri.

Līgums ar 68 gadus veco Venturu noslēgts uz diviem gadiem, un viņam ar komandu ir jākvalificējas 2018.gada Pasaules kausa finālturnīram, kam jānorisinās Krievijā. Iepriekš tika vēstīts, ka speciālista gada alga sasniegs 1,3 miljonus eiro.

Iepriekšējais Itālijas izlases galvenais treneris Antonio Konte pēc Eiropas čempionāta atstāja savu posteni un karjeru turpinās Anglijas premjerlīgas klubā Londonas Chelsea.

"Mūsu spēle jau ir gana labi sakārtota, ir nepieciešams uzlabot tikai detaļas. Ceru, ka to izdosies saglabāt un man veiksies labi. Mēģināsim spēlēt izklaidējošu uzbrukumu," pēc iecelšanas amatā sacīja Ventura. "Esmu neizsakāmi priecīgs, ka varu pārņem vienu no labākajām futbola izlasēm. Gribu pateikties arī Kontem, kurš man ir atstājis teicamu sastāvu ar lielisku darba ētiku."

Šogad Francijā notikušajā Eiropas čempionāta finālturnīrā Itālijas valstsvienība aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam.

Venturas, kurš esot izslavēts taktiķis, iepriekšējā darba vieta bija Itālijas A sērijas klubs Torino, kuru viņš vadīja no 2011. līdz 2016.gadam. Komanda šo sezonu noslēdza 12.vietā, bet līgums tika pārtraukts pēc abu pušu abpusējas vienošanās.

Ventura savas ilgās trenera karjeras laikā strādājis tikai Itālijas klubos. Tiesa, speciālists tā arī nav spējis virs galvas celt kādu augstākā līmeņa trofeju.

Speciālista debija pie Itālijas izlases stūres sagaidāma 1.septembrī, kad komanda aizvadīs pārbaudes maču pret Franciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi