Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Madrides Atletico atņem pirmos punktus Barcelona futbolistiem

Madrides Atletico aizvadītajā nedēļas nogalē atņēma pirmos punktus Barcelona komandai šīs sezonas Spānijas futbola čempionātā, kamēr čempione Madrides Real izglābās no neveiksmīga rezultāta pret Getafe. Atletico savā laukumā ar titulēto pretinieci nospēlēja 1:1 (1:0).

Mača rezultātu atklāja Madrides kluba futbolists Sauls Nigess, bet no neveiksmes Barcelona izglābās vien mača izskaņā, kad astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām precīzs bija urugvajietis Luiss Svaress.

Otrajā puslaikā Barselonas vienībai bija vairākas labas iespējas gūt vārtus, tomēr atzīstami Atletico vārtos darbojās Jans Oblaks.

Madrides Atletico komandai šī bija pirmā spēle renovētajā Wanda Metropolitano stadionā, kas spējīgs uzņemt gandrīz 70 000 skatītāju.

Tikmēr citā sestdienas mačā čempione Madrides Real izglābās no punktu zaudēšanas pret Getafe vienību, izbraukumā svinot panākumu ar 2:1 (1:0).

Šīs cīņas rezultātu pirmajā puslaikā atklāja Francijas uzbrucējs Karims Benzemā, bet 56.minūtē Horhe Molina panāca izlīdzinājumu. Uzvaru Madrides vienībai nodrošināja slavenais portugālis Krištianu Ronaldu, kurš izcēlās 85.minūtē.

Real šajā cīņā nespēlēja optimālā sastāvā, jo savainoti ir Gerets Beils un vārtsargs Keilors Navass, kā arī atpūta tika dota Kasemiru un Rafaelam Varānam.

Savukārt par Spānijas čempionāta vicelīderi svētdien kļuva Valencia, kas aizraujošā mačā izbraukumā ar 6:3 (2:0) uzvarēja Seviljas Real Betis futbolistus.

Spēles gaitā Valencia izvirzījās vadībā ar 4:0, tomēr spēles izskaņā mājinieki piecu minūšu laikā guva trīs vārtus, kas ļāva atjaunot intrigu. Tomēr panākt Valensijas futbolistus neizdevās, jo pašās beigās Simone Zaza un Andrēass Pereira guva vārtus un nodrošināja viesiem rezultatīvu uzvaru ar 6:3.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja Sevilla, kas sestdien viesos ar 0:1 (0:1) piekāpās Bilbao Athletic.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā vadībā ar 22 punktiem astoņos mačos joprojām atrodas Barcelona, bet četrus punktus no tās atpaliek Valencia. Trešā ar 17 punktiem ir Madrides Real, kamēr pa 16 punktiem ir Atletico un Sevilla komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi