Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Mesi spēles beigās izrauj Barcelona uzvaru pār Spānijas čempionāta pastarīšiem

Barcelona komandas argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi svētdien Spānijas čempionāta mača beigās realizēja 11 metru soda sitienu, palīdzot vienībai izbēgt no neizšķirta.

Barcelona savā laukumā ar 2:1 (1:0) pārspēja vienu no turnīra apakšdaļas komandām Leganes.

Mača sākums gan neliecināja, ka Barcelona komandai varētu būt grūtības uzveikt Leganes, jo jau spēles trešajā minūtē Mesi panāca 1:0. Otrajā puslaikā viesu pussargs Unajs Lopess izlīdzināja rezultātu, taču Barselonas komandai tomēr izdevās izcīnīt uzvaru, jo Mesi pamatlaika beigās realizēja 11 metru soda sitienu.

Tiesa, nepārliecinošā uzvara nepalika bez sekām, jo Barselonas fani izsvilpa komandas galveno treneri Luisu Enriki, aicinot viņu atkāpties no amata. Komandas fanu sašutumu pastiprinājis pagājušajā nedēļā UEFA Čempionu līgā piedzīvotais smagais zaudējums 0:4 Parīzes Saint-Germain (PSG) vienībai, kas pamatīgi iedragāja Barcelona cerības uz ceturtdaļfinālu.

"Saprotu, ka mani izsvilpj par to spēli Parīzē, taču ir ļoti svarīgi, lai līdzjutēji atbalstītu futbolistus. Ir grūti noturēties, taču tas nepalīdz," pēc dueļa teica Enrike.

Tikmēr Barselonas kluba prezidents Hoseps Bartomeu pirms mača atklāja, ka abas puses aprīlī sēdīsies pie galda, lai pārrunātu Enrikes turpmāko nākotni vienībā.

"Patlaban esam koncentrējušies uz sezonu. Viņš ir tāds treneris, kuru gribam. Enrike ir uzvarējis gandrīz visu, ko var. Plāna B mums nav," teica Bartomeu.

Tāpat pie svarīgas uzvaras svētdien tika Villarreal, kas viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Sansevastjanas Real Sociedad.

Uzvaras vārtus viesiem guva Samu Kastiljeho, kurš bija precīzs kompensācijas laika ceturtajā minūtē.

LETA jau vēstīja, ka Madrides Real zvaigzne Gerets Beils sestdien atgriezās laukumā, gūstot vārtus un palīdzot Spānijas galvaspilsētas grandam ar 2:0 pārspēt Barselonas Espanyol.

Tikmēr Madrides Atletico uzbrucējs Kevins Gameiro mača nogalē atzīmējās ar hat-trick, sarūpējot savai komandai uzvaru 4:1 pār Hihonas Sporting.

Tāpat pie panākuma sestdien tika kopvērtējuma augšgalā esošā Sevilla, kas savā laukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja Eibar.

Kopvērtējumā līdere ar 52 punktiem 21 spēlē ir Madrides Real komanda un tā par punktu apsteidz Barcelona futbolistus, kuri gan aizvadījuši par divām spēlēm vairāk. Trešā ar 49 punktiem ir Sevilla vienība, bet tai ar 45 punktiem seko Atletico. Piekto vietu ar 41 punktu ieņem Real Sociedad, bet pirmo sešinieku noslēdz Villarreal, kam divi punkti mazāk.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi