Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Skonto tehniskais direktors: ar futbolistu vīzām viss ir kārtībā

Ar ''Skonto'' ārvalstu spēlētāju vīzām viss ir kārtībā un viņi vakarā Derijā (Ziemeļīrijā) varēs piedalīties UEFA Eiropas līgas spēlē pret ''Derry City'', aģentūrai BNS ceturtdien apstiprināja kluba tehniskais direktors Genādijs Karavajevs.

''Viss ir kārtībā. Viņi spēlēs,'' sacīja Karavajevs. Uz jautājumu, vai spēlētāji jau ir pie komandas, viņš atbildēja apstiprinoši.

Jau ziņots, ka četriem ''Skonto'' futbolistiem nebija vīzu iebraukšanai Lielbritānijā uz UEFA Eiropas līgas otrās kvalifikācijas kārtas atbildes spēli pret ''Derry City'', trešdien informēja BBC un laikraksta ''The Irish Times'' interneta versija.

Aģentūra BNS ''Skonto'' trešdienas vakarā klubā noskaidroja, ka Īrijas galvaspilsētā Dublinā, kur komanda ieradās ar lidmašīnu, lai tālāk dotos pa zemes ceļu uz Lielbritānijā ietilpstošo Ziemeļīriju, kur risināsies spēle, patiešām palikuši trīs komandas viesspēlētāji - Ruslans Mingazovs no Turkmenistānas, Dāvids Gamezardašvili no Gruzijas un Andrejs Agafonovs no Krievijas. Viņiem ceturtdien no rīta bija jābūt Lielbritānijas vēstniecībā Īrijā, lai nokārtotu nepieciešamās formalitātes ieceļošanai Lielbritānijā.

Pēc tam vīzas saņēmušie spēlētāji ar automašīnu tiktu nogādāti Derijā.

Ceturtais ir brazīlietis Natans Soarešs de Karvalju Žuniors. Tomēr Brazīlijas pilsoņiem nav nepieciešama vīza ieceļošanai Lielbritānijā, aģentūrai BNS pastāstīja ''Skonto'' klubā.

''Skonto'' galvenais treneris Pols Ešvorts britu medijiem trešdien pastāstījis, ka visi dokumenti tikšot nokārtoti laikus. Ceturtdien laikraksta ''Irish Daily Mirror'' interneta versijas nodaļa ''eleven-a-side.com'' citē Ešvortu, ko viņš sacījis ''Irish Times'': ''Es nezinu no kurienes šāda informācija. Mēs visu laiku ceļojam viena un tā pati komanda, un es nesaprotu kā var būt kaut kādas problēmas ar vīzām.''

Par problēmām ar ''Skonto'' spēlētāju vīzām ir informēta Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA). Futbolisti nedrīkst piedalīties spēlē, ja tiem nebūs nokārtotas vīzas. Pārējie komandas spēlētāji ir Latvijas pilsoņi, kam nav nepieciešamas vīzas Īrijā un Lielbritānijā. Pirmajā spēlē pagājušajā nedēļā pamatsastāvā spēlēja tikai Gamezardašvili un Natans Žuniors.

''Skonto'' un ''Derry City'' spēle ceturtdien Derijā sāksies plkst.21 pēc Latvijas laika, liecina informācija UEFA mājaslapā internetā. Pirmā spēle Rīgā pagājušajā ceturtdienā beidzās neizšķirti 1:1. Trešajā kvalifikācijas kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi