Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Skonto uzveic čempionus no Ventspils

Centrālajā un noslēdzošajā Latvijas virslīgas futbola čempionāta otrās kārtas spēlē svētdien Skonto komanda savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pieveica pagājušās sezonas čempionvienību Ventspils. Vienīgos vārtus mača 29.minūtē ar soda sitienu guva Alans Siņeļņikovs.

Pirmajā puslaikā neliels pārsvars bija Skonto futbolistiem, tāpēc likumsakarīgi arī bija Siņeļņikova gūtie vārti. Arī otrā puslaika sākumā iniciatīva piederēja laukuma saimniekiem, tomēr līdz rezultatīvam uzbrukumu noslēgumam nedaudz pietrūka precizitātes. Otrā puslaika otrajā pusē jau Ventspils komanda izveidoja vairākus bīstamus uzbrukumus, taču pārliecinoši spēlēja Skonto vārtsargs Germans Māliņš un rezultāts nemainījās.

Tuvojoties spēles beigām, viesu spiediens uz Skonto vārtiem kļuva arvien lielāks, taču mājiniekiem kopējiem spēkiem izdevās nosargāt savus vārtus neskartus.

Kā ziņots, pārējās otrās kārtas spēles tika aizvadītas sestdien. Tajās Daugavpils Daugava savā laukumā aizvadīja smagu maču ar virslīgas jaunpienācējiem JPFS/FK Spartaks, izcīnot uzvaru ar rezultātu 1:0. Liepājas metalurgs ar 2:0 savā laukumā pārspēja Jūrmalas komandu. Jelgava savā laukumā ar 2:1 pārspēja Gulbenes futbolistus, bet divu potenciālo pastarīšu cīņā Rīgas Daugava ar 1:0 pieveica Metta/LU vienību.

Kopvērtējumā pēc divām kārtām Daugavpils Daugavas un Liepājas metalurgs komandām ir pa sešiem punktiem, tām ar četriem punktiem seko Skonto, bet pa trijiem punktiem iekrājušas Rīgas Daugava, Jelgava un Ventspils. Jūrmalas, Gulbenes un Metta/LU rēķinā ir pa vienam punktam, bet bez punktiem pašlaik palikusi vienīgi JPFS/FK Spartaks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi