Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vengers noliedz runas par viņa iespējamo pievienošanos dzimtenes klubam Saint-Germain

Pieredzējušais franču speciālists Arsēns Vengers noliedzis runas par savu iespējamo pievienošanos Francijas futbola čempionei Parīzes Saint-Germain (PSG).

Patlaban 67 gadus vecais Vengers jau kopš 1996.gada vada Anglijas klubu Londonas Arsenal, tomēr šosezon izskanējušas runas par viņa došanos prom, turklāt to labprāt redzētu arī liela daļa komandas līdzjutēju.

Pagājušajā nedēļas nogalē Vengers atklāja, ka ir ticis skaidrībā ar savu nākotni, taču pagaidām to vēl neatklās. Savukārt britu mediji pirmdien vēstīja, ka viņš grasoties pagarināt līgumu ar Arsenal.

Tomēr tāpat tika ziņots, ka pie Vengera vērsusies PSG kluba vadība ar divu gadu līguma piedāvājumu. Parīzes komandu pašlaik vada Unai Emerijs, taču viņa vadībā tā demonstrē nevienmērīgu sniegumu. Vēl nesen UEA Čempionu līgas astotdaļfinālā tā pamanījās izlaist četru vārtu pārsvaru un vēsturiskā duelī piekāpās Spānijas grandam Barcelona.

"Tās ir nepatiesas baumas. Formāli varu pateikt, ka tā nav taisnība," otrdien par PSG piedāvājumu izteicās Vengers.

Vengera pašreizējais līgums ar Arsenal noslēgsies jūnijā. Komanda šobrīd ir ārpus Anglijas premjerlīgas labāko četrinieka, turklāt vienība kaunpilni izstājās no UEFA Čempionu līgas, astotdaļfinālā divu spēļu summā ar iespaidīgu rezultātu 2:10 zaudējot Vācijas grandam Minhenes Bayern.

Arsenal komanda premjerlīgas četriniekā noslēgusi katru sezonu kopš Vengera ierašanās, bet šobrīd to piemeklējuši grūti laiki.

Arsenal ar 50 punktiem 27 spēlēs ieņem sesto vietu premjerlīgas kopvērtējuma tabulā. Kaut ceturtajā vietā esošā Liverpool komanda ir sešu punktu attālumā, tā aizvadījusi par divām spēlēm vairāk.

Vengers no 1987. līdz 1994.gadam strādāja ar Francijas komandu Monaco, bet pēc tam gadu pavadīja Japānā. Viņš kā futbolists un treneris trīs reizes kļuvis par Anglijas čempionu un divreiz uzvarējis Francijas čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi