Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Vai komandā arī nākamsezon spēlēs Miķelis Rēdlihs (no kreisās) un Guntis Galviņš, šobrīd droši nevar pateikt arī ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns

Dinamo šobrīd astoņu vīru sastāvā

Galvenais treneris un ģenerālmenedžeris ir zināmi, bet sastāvs vēl miglā tīts. "Sarunas notiek katru dienu. Sastāva komplektēšanā mums ir A, B un C plāns. Esmu optimists, tāpēc ceru, ka mums izdosies izveidot konkurētspējīgu komandu," Dienai norādīja Rīgas Dinamo jaunais ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns, kura pārziņā ir spēlētāju atlase 2017./2018. gada sezonai.

Nedēļas sākumā kļuva zināms galvenais treneris. Leģendārais hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš pieņēma nopietnu darba izaicinājumu un nākamajā sezonā centīsies Rīgas Dinamo aizstūrēt līdz Gagarina kausa izcīņai. Pirms nedēļas kluba vadība ziņoja par līguma pagarināšanu ar uzbrucēju Miku Indraši, taču atšķirībā no citiem Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubiem rīdzinieki nesteidzas ar sastāva komplektēšanu.

1. jūnijā KHL mājaslapā iepretim Rīgas Dinamo sastāvam bija astoņu hokejistu uzvārdi, no kuriem par vienu zināms, ka viņš nākamgad nebūs komandā. 2015. gada KHL draftā izvēlētais Roberts Bļugers uzsāks mācības ASV augstskolā un spēlēs Lake Superior State universitātes komandā. Pārējie septiņi ir pašmāju spēlētāji – Māris Bičevskis, Georgs Golovkovs, Nikolajs Jeļisejevs, Miks Indrašis, Jānis Kalniņš, Edgars Kulda un Vitālijs Pavlovs. 

"Ar dažiem spēlētājiem ir panākta mutvārdu vienošanās, un es ceru, ka ar viņiem parakstīsim arī līgumus," skaidroja Ankipāns, bet konkrētus uzvārdus neatklāja.

Visu rakstu lasiet piektdienas laikrakstā Diena!

Top komentāri

Īst
Ī
Īstu spēlētāju "Dinamo" satāvā jau sen ir vēl mazāk...
Raimonds
R
Ja Dinamo kaut paskatīsies Kurbada un Mogo spēlētāju virzienā, tas liecinās, ka ar komandu ir pavisam švaki. Kādu dārgo no aizokeāna vajag, varbūt būs mācījušies no šī gada, ka večus, kam prātā tikai sekss un alkohols, labāk neņemt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi