Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Galviņš atgriežas Rīgas Dinamo sastāvā

Latviešu aizsargs Guntis Galviņš panācis vienošanos ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas Dinamo, tādejādi pēc divu sezonu prombūtnes atgriežoties vienībā, informē klubs.

Pašlaik 29 gadus vecais aizsargs iepriekšējo sezonu pavadīja Itālijas komandā Bolcāno Foxes, kas spēlēja Austrijas Hokeja līgā. Kopumā 43 maču laikā viņš izcēlās ar trim vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tāpat Galviņš šajā pavasarī pārstāvēja Latvijas izlasi pasaules čempionātā, septiņu spēļu laikā gūstot vienus vārtus un veicot četras rezultatīvas piespēles.

Galviņš Rīgas Dinamo komandu atstāja pēc 2012./2013.gadā, pavadīdams tajā piecas sezonas. Karjeru viņš turpināja KHL komandā Hantimansijskas Jugra, taču pēcāk tika atbrīvots, pievienojoties Zviedrijas Augstākās līgas (SHL) vienībai Stokholmas AIK, kur gan viņam arī neizdevās nostiprināties sastāvā.

Tikmēr kļuvis zināms, ka Rīgas Dinamo pirms astotās KHL sezonas aizvadīs par vienu pārbaudes maču vairāk, jo papildus spēle tiks aizvadīta pret Toljati Lada vienību.

Pirmssezonas treniņus Lada klubs daļēji aizvadīs arī Latvijā, tāpēc 24.jūlijā tas Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā aizvadīs pārbaudes spēli ar Rīgas Dinamo. Rīdzinieki treniņnometni šajā pilsētā uzsāks nākamnedēļ.

Kā zināms, tieši Lada treneru kolektīvā karjeru nolēmis turpināt pēdējo sezonu Rīgas Dinamo galvenais treneris Artis Ābols.

Pret Toljati komandu Rīgas klubs aizvadīs pirmo no deviņām pirmssezonas pārbaudes spēlēm, vēlāk turpat Valmierā 28.jūlijā spēkojoties arī pret Podoļskas Vitjaz. Pēc tam komanda atgriezīsies Piņķos, un nākamās pārbaudes spēles tiks aizvadītas jau 30. un 31. jūlijā pret Novosibirskas Sibirj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi