Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Hičkoks kļuvis par trešo NHL treneri ar 800 uzvarām regulārajos čempionātos

Dalasas Stars vadītājs Kens Hičkoks kļuvis par trešo Nacionālās hokeja līgas (NHL) galveno treneri organizācijas vēsturē, kurš karjeras laikā ticis pie 800 uzvarām regulārajos čempionātos. Stars komanda ceturtdien mājās ar 4:0 (1:0, 3:0, 0:0) uzvarēja Čikāgas Blackhawks.

Vairāk panākumu par Hičkoku ir tikai leģendārajam Skotijam Boumenam (1244) un ilggadējam Blakchawks galvenajam trenerim Džoelam Kvīnvilam (868).

Hičkoks svētdien atzīmēja savu 66.dzimšanas dienu. NHL karjeras laikā viņš strādājis ar "Stars", Filadelfijas "Flyers", Kolumbusas "Blue Jackets" un Sentluisas "Blues" vienībām. Dalasas klubā viņš izcīnījis 296 panākumus.

Jubilejas uzvaru trenerim ar 24 atvairītām ripām palīdzēja gūt Bens Bišops, bet Tailers Segins guva divus vārtus, "Stars" hokejistiem pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Ceturtdien NHL tika aizvadītas ļoti sīvas cīņas, jo septiņos no desmit mačiem uzvarētāji tika noskaidroti papildlaikā vai pēcspēles metienos.

"Bullīšos" uzvaru svinēja kopvērtējuma līdere Tampabejas "Lightning", kas mājās ar 4:3 (0:1, 2:1, 1:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Otavas "Senators".

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja Stīvensa Stemkosa realizētais pēcspēles metiens, bet pamatlaikā divas rezultatīvas piespēles atdeva līgas rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs.

"Lightning" cīņas gaitā trīs reizes bija iedzinējos, taču ikreiz panāca izlīdzinājumu, pēdējo reizi cīņas 52.minūtē.

Vēl vienā spēlē iepriekšējo divu sezonu Stenlija kausa ieguvēja Pitsburgas "Penguins" mājās "bullīšos" ar 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Par šīs spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Jevgēņijs Malkins, kurš pamatlaikā guva vienus vārtus un iemeta arī "bullīti". "Penguins" bija tuvu uzvarai pamatlaikā, taču pretinieku līderis Artemijs Panarins četras minūtes pirms trešā perioda beigām panāca neizšķirtu 2:2.

Zīmīgi, ka šajā mačā dūres izvicināja abi "Penguins" līderi Malkins un Sidnijs Krosbijs. Krievu hokejists otrā perioda beigās sakāvās ar Niku Folinjo, bet Krosbijs saķērās ar Setu Džonsu.

Tikmēr par Rietumu konferences līderi kļuvusi Losandželosas "Kings", kas mājās papildlaikā ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Kolorādo "Avalanche".

Uzvaras vārtus "karaļiem" pagarinājumā 44.sekundē guva Dastins Brauns, kurš ceturtdien aizvadīja savu 1000.spēli NHL regulārajos čempionātos.

Austrumu konferences un visas līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 52 punktiem 34 spēlēs ieņem Tampabejas "Lightning", kam konferencē septiņus punktus zaudē Ņūdžersijas "Devils" un Vašingtonas "Capitals", bet vēl par punktu atpaliek Kolumbusas "Blue Jackets".

Tikmēr latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda ar 23 punktiem 34 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu.

Rietumu konferencē 48 punkti nu ir Losandželosas "Kings" komandai, bet pa 46 punktiem iekrājušas Vegasas "Golden Knights", Nešvilas "Predators", Vinipegas "Jets" un Sentluisas "Blues".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi