Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Indrašis ievēlēts par jauno Rīgas Dinamo kapteini

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas Dinamo jauno kapteini ievēlēts uzbrucējs Miks Indrašis, vēsta klubs.

Indrašis par kapteini izraudzīts komandas vēlēšanās. Pirms tam Rīgas Dinamo kapteiņa pienākumus pildīja Gints Meija.

Tikmēr par kapteiņa asistentiem ievēlēti uzbrucēji Miķelis Rēdlihs, Koltons Gilīss, Meija un aizsargs Georgijs Pujacs, kuri ar saviem pienākumiem mainīsies.

Pašlaik Rīgas Dinamo komanda ir piedzīvojusi 12 zaudējumus pēc kārtas, turklāt ar pieciem nopelnītiem punktiem 16 mačos vienība ir vājākā visā KHL. Nākamo maču Latvijas klubs aizvadīs otrdien, kad izbraukumā tiksies ar Maskavas CSKA, bet pēc tam viesos gaidāmas cīņas arī pret Maskavas apgabala Vitjaz, Bratislavas Slovan, Ņižņijnovgorodas Torpedo un Čerepovecas Severstaļ.

Indrašis ar 16 spēlēs gūtiem sešiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm ir rezultatīvākais rīdzinieku hokejists.

Pagājušajā nedēļā pēc abpusējas vienošanās Rīgas Dinamo galvenā trenera amatu atstāja Sandis Ozoliņš, kura vietu tagad ieņēmis Ģirts Ankipāns. Viņš paralēli pilda arī kluba ģenerālmenedžera pienākumus.

Šajā sezonā katrs klubs KHL čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, turklāt kalendārā būs pārtraukums saistībā ar 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

Rīgas Dinamo šī gada nogalē plāno arī startēt tradicionālajā Špenglera kausa izcīņā, kur grupā tiksies ar Šveices izlasi un Somijas augstākās līgas klubu Hāmēnlinnas HPK.

Rīgas Dinamo iepriekšējā sezonā, kas Latvijas klubam bija neveiksmīgākā deviņos KHL aizvadītos gados, palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju. Pirmajās četrās sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet nākamos trīs gadus Dinamo palika bez izslēgšanas turnīra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi