Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Kolumbusas hokejisti soli no rekorda atkārtojuma - jau 16 uzvaras NHL čempionātā pēc kārtas

Kolumbusas Blue Jackets komanda otrdien guva uzvaru sešpadsmitajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pēc kārtas, nokļūstot tikai viena panākuma attālumā no līgas rekorda atkārtošanas.

Aizvadītajā mačā Blue Jackets savā laukumā ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) apspēlēja Edmontonas Oilers. Pa vieniem vārtiem vairākumā iemeta Kems Etkinsons un zviedrs Viljams Kārlsons, kuriem trešajā periodā ar vārtu guvumu piebalsoja arī Niks Folinjo.

Tikmēr Blue Jackets vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja 21 pretinieku metienu, pagarinot savu uzvaru sēriju līdz 14 mačiem.

Blue Jackets komanda tagad ir tikai viena panākuma attālumā līdz līgas rekorda atkārtošanas, ko 1993.gada martā un aprīlī sasniedza Pitsburgas Penguins. To vienībai būs iespēja panākt ceturtdien, kad tā viesos spēkosies ar Vašingtonas Capitals.

Pa 15 uzvarām iepriekš izcīnījušas Ņujorkas Islanders (1981./82.gada sezonā) un Penguins (2012./13.gada sezonā) komandas.

Tieši Blue Jackets komanda ar 58 punktiem 36 spēlēs ir līgas līdere, Austrumu konferencē par trim punktiem apsteidzot čempioni Penguins.

Citā spēlē otrdien Capitals ar rezultātu 6:5 (2:3, 0:1, 3:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Toronto Maple Leafs, pārtraucot pretinieku piecu panākumu sēriju un paši uzvarot trešajā duelī pēc kārtas.

Uzvaru pagarinājumā izrāva krievu zvaigzne Aleksandrs Ovečkins, kuram šie bija deviņpadsmitie šāda veida vārti karjerā. Līdz ar to Ovečkins atkārtojis līgas rekordu, kas līdz šim piederēja joprojām aktīvo karjeru turpinošajam čehu veterānam Jaromīram Jāgram. Tāpat Ovečkins ir tikai piecu punktu attālumā, lai NHL karjerā tiktu pie 1000 punktiem.

Jau vēstījām, ka latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien iemeta savus ceturtos vārtus šosezon, palīdzot Bufalo Sabres komandai ar rezultātu 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) viesos droši apspēlēt Ņujorkas Rangers. Citā spēlē rezervē palika latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, bet viņa pārstāvētā Tampabejas Lightning komanda savā laukumā ar 4:6 (0:1, 1:3, 3:2) atzina Vinipegas Jets pārākumu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi