Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (14:02) - Jugra pārtraukusi sadarbību ar Galviņu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Hantimansijskas Jugra pārtraukusi sadarbību ar Latvijas hokeja aizsargu Gunti Galviņu, vēsta KHL.

Tiek vēstīts, ka Jugra sastāvu papildinājis kanādiešu uzbrucējs Stīvens Diksons, kurš līdz šim spēlēja Jaroslvļas Lokomotiv komandā. Tāpat Hantimansijskā turpmāk spēlēs aizsargs Deniss Grots, kurš komandai pievienojies maiņas rezultātā no Ņižņekamskas Ņeftehimik.

Galviņš šosezon Jugra komandas sastāvā aizvadīja desmit spēles, kuru laikā prata izcelties tikai ar vienu vārtu guvumu, kā arī tikt pie neitrāla lietderības koeficienta.

Pirms pievienošanās Hantimansijskas vienībai Galviņš piecas sezonas aizvadīja Latvijas vienībā Rīgas "Dinamo", pavisam komandas rindās regulārajos čempionātos aizvadot 243 spēles, kurās viņš guva 19 vārtus un veica 63 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +2 un 143 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 20 minūtes un 25 sekundes.

Savukārt izslēgšanas turnīrā Galviņš 26 spēlēs izcēlās ar septiņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +1 un 16 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 20 minūtes un trīs sekundes.

Aizsargs aizvadītajā sezonā regulāri nokļuva krustugunīs par neapmierinošu attieksmi un tāpēc vairākkārt neiekļuva Rīgas Dinamo sastāvā. Sezonas ievadā, kad komandu vēl vadīja soms Peka Rautakallio, Galviņš pildīja komandas kapteiņa pienākumus.

Pirms iekļaušanās Dinamo rindās Galviņš spēlējis arī Čehijā, Austrijā un Ungārijā, bet Latvijas izlases rindās viņš piedalījies septiņos pasaules čempionātos un vienās olimpiskajās spēlēs.

Šobrīd Jugra ar 11 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem Austrumu konferencē ieņem astoto vietu.

Precizēts virsraksts, ar jaunāko informāciju papildināts viss teksts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi