Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Rīgas Dinamo lauž līgumus ar Dārziņu un vēl trim latviešiem (papildināts 10:24)

KHL klubs Rīgas Dinamo lauzis līgumus ar bijušo kapteini Lauri Dārziņu un vēl trim latviešu hokejistiem - uzbrucējiem Andri Džeriņu un Māri Bičevski, kā arī aizsargu Oskaru Cibuļski, atsaucoties uz savā rīcībā esošo informāciju, vēsta portāls Sportacentrs.com.

Informāciju aģentūrai LETA apstiprināja arī kluba preses sekretārs Jānis Stepītis. "Klubs pārtraucis pašreizējos līgumus, taču, ja komanda viņus redzēs savā sastāvā, tad turpinās sadarbību ar spēlētājiem," teica Stepītis. Hokejistu uzvārdi vairs nav atrodami KHL publicētajā komandas spēlētāju sarakstā, tāpat arī Dinamo kluba internetā mājaslapā.

Visai četrotnei bija spēkā esoši līgumi līdz 2017.gadam.

Lauris Dārziņš komandā atgriezās 2014.gada sākumā, noslēdzot līgumu uz trim sezonām. Šo sezonu viens no Latvijas izlases līderiem aizvadīja nepārliecinoši, vārtus gūstot tikai vienā no pēdējiem 24 mačiem. Kopā viņam 59 spēlēs 28 (10+18) punkti, kas bija otrs labākais rādītājs komandā. 

Andris Džeriņš šosezon piedalījās 50 KHL mačos, gūstot 10 vārtus un kopumā 15 rezultativitātes punktus, turklāt iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu +2. Viņš Dinamo rindās kopš 2009.gada aizvadījis kopumā 267 mačus, iekrājot 59 (36+23) punktus.

Aizsargs Oskars Cibuļskis 39 mačos iekrāja trīs (1+2) punktus pretstatā 17 punktiem iepriekšējā sezonā. Arī viņš Dinamo sastāvā spēlējis kopš 2009./2010.gada sezonas, šajā laikā aizvadot 255 spēles (13+33).

Māris Bičevskis pagājušajā sezonā sasniedza KHL karjeras rekordu, savācot 16 punktus, bet šosezon viņam 36 spēlēs 1+1 un sliktākais lietderības rādītājs starp uzbrucējiem (-11). Bičevskis komandā spēlēja kopš 2011.gada, kopā 186 mačos iekrājot 33 (9+24) punktus. 

Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Rīgas klubs negrasās pagarināt līgumu ar Miķeli Rēdlihu, jo ģenerālmenedžeris un galvenā trenera pienākumu izpildītājs Normunds Sējējs neesot apmierināts ar 31 gadu vecā uzbrucēja attieksmi. Šosezon Rēdlihs ar 15 vārtu guvumiem bija labākais starp latviešu hokejistiem, tomēr pēdējos 18 mačos prata izcelties vien divas reizes.

Līdz šī gada 30.aprīlim spēkā esoši līgumi vārtsargiem Jakubam Sedlāčekam un Jūakimam Ēriksonam, aizsargiem Uvim Balinskim, Krišjānim Rēdliham, Mārim Jasam, Guntim Galviņam, Aleksandram Jerofejevam, Stīvenam Saigo, Kristapam Sotniekam un Ērikam Ševčenko, uzbrucējiem Armandam Bērziņam, Nikolajam Jeļisejevam, Edgaram Kuldam, Gintam Meijam, Vitālijam Pavlovam, Kasparam Saulietim, Timam Sestito un Gunāram Skvorcovam. 

Tikmēr līgums vēl uz nākamo sezonu ir komandas uzbrukuma līderim Mikam Indrašim, 18 gadus vecajam aizsargam Kristapam Zīlem un krievu uzbrucējam Filipam Toluzakovam.

Kā zināms, Rīgas Dinamo šo sezonu aizvadīja neveiksmīgi, 60 spēlēs savācot 75 punktus, un otro reizi pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai. 

Pēc nelielas atelpas komanda turpinās treniņus inbox.lv hallē Piņķos. 

papildināta 2.rindkopa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi