Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

VIDEO: Jets kapteinis Vīlers gūst hat-trick 260 sekundēs, palīdzot sagraut čempionus Penguins

Negaidīti smagu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā svētdien piedzīvoja pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Pitsburgas Penguins, kas viesos ar 1:7 (0:5, 1:0, 0:2) piekāpās Vinipegas Jets.

Jau pirmajā trešdaļā Jets hokejists Bleiks Vīlers izcēlās ar hat-trick jeb trīs vārtu guvumiem. Līdz šim vēl nevienam hokejistam Jets priekšgājēja Atlantas Trashers un Vinipegas kluba vēsturē nebija izdevies jau pirmajā periodā gūt trīs vārtus.

"Ir tiešām patīkami izcīnīt uzvaru. Skaidrs, ka mēs pretinieku vārtos metīsim ripas. Svarīgākais katrā mačā ir izcīnīt divus punktus, tā labā strādā katrs komandas hokejists," pēc dueļa sacīja tā galvenais varonis Vīlers.

Zīmīgi, ka Vīlers pārspējis arī citu kluba rekordu. Viņš ar trim vārtiem svētdien izcēlās vien četru minūšu un 20 sekunžu laikā, pārspējot Iļjas Kovaļčuka 2009.gadā uzstādīto rekordu. Toreiz krievs trīs vārtus iemeta sešās minūtēs un 51 sekundē.

Kopumā šo četru minūšu un 20 sekunžu laikā Jets svētdien guva četrus vārtus, kas arī ir jauns kluba rekords. 2005.gadā pret Detroitas Red Wings hokejistiem Trashers tikpat vārtus iemeta četrās minūtēs un 54 sekundēs.

Citā svētdienas mačā Kalgari Flames savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) apspēlēja Vašingtonas Capitals, divas rezultatīvas piespēles veicot Džonijam Gudro.

Uzvaru svētdien, pateicoties precīzam Korija Perija raidījumam, pēcspēles metienu sērijā izcīnīja Anaheimas Ducks, kas viesos ar 4:3 (2:1, 0:2, 1:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Karolīnas Hurricanes.

Austrumu konferences līderpozīcijā ar 19 punktiem 12 mačos atrodas Tampabejas Lightning, kam ar 16 punktiem seko Ņūdžersijas Devils. Tikmēr latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar astoņiem punktiem 12 dueļos ir priekšpēdējā starp 16 Austrumu konferences komandām.

Savukārt Rietumu konferencē pa 19 punktiem 11 un 12 mačos ir Losandželosas Kings un Sentluisas Blues komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi