Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Džokovičs elkoņa traumas dēļ šosezon vairs nespēlēs

Titulētais serbu tenisists Novaks Džokovičs elkoņa traumas dēļ šosezon turnīros vairs nepiedalīsies, trešdien paziņoja sportists.

Džokovičs traumas dēļ šomēnes nespēja pabeigt Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfināla spēli pret čehu Tomāšu Berdihu, turklāt jau tad bija runas, ka serbam būs jāizlaiž ilgāks laika posms.

Kā trešdien norādīja Džokovičs, viņš ar elkoņa traumu sadzīvo jau teju pusotru gadu.

Savukārt šīs nedēļas sākumā medijos parādījās informācija, ka 30 gadus vecais Džokovičs nepiedalīsies šīs sezonas noslēdzošajā Grand Slam turnīrā - ASV atklātajā čempionātā, taču tas vēl netika apstiprināts oficiāli.

"Profesionāli šis man nav viegls lēmums, tomēr cenšos skatīties no pozitīvās puses. Vēlos tenisu spēlēt vēl daudzus gadus," pauda Džokovičs.

"Visi ārsti, ar kuriem konsultējos ne tikai Serbijā, bet arī ārzemēs, piekrita, ka šis savainojums pieprasa atpūtu," izteicās spēlētājs. "Darīšu visu iespējamo, lai atveseļotos."

Zīmīgi, ka līdz ar to Džokovičs pirmo reizi kopš tālā 2004.gada izlaidīs Grand Slam turnīru. Līdz šim viņš bija piedalījies 51 šāda līmeņa sacensībās pēc kārtas.

Džokovičs par Grand Slam turnīru čempionu kļuvis 12 reizes, tostarp divas reizes ASV atklātajā čempionātā, kas tagad viņam būs jāizlaiž.

Džokovičš kopš pagājušā gada Francijas atklātā čempionāta nav izcīnījis nevienu Grand Slam titulu un kopumā nepilna gada laikā uzvarējis tikai trīs turnīros. Ne pārāk veiksmīgais sniegums pērnā gada rudenī maksāja arī pasaules ranga pirmās raketes godu, ko kopš tā laika ieņem Endijs Marejs. Tikmēr Džokovičs pašlaik noslīdējis jau uz ceturto pozīciju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi