Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Halepa ar astoto mēģinājumu beidzot uzvar Šarapovu

Pasaules tenisa ranga vicelīdere Simona Halepa trešdien Pekinas WTA Premier turnīra trešās kārtas mačā ar astoto mēģinājumu beidzot pieveica krievu zvaigzni Mariju Šarapovu.

Halepa, kura iepriekš pretiniecei allaž bija zaudējusi, šoreiz svinēja drošu uzvaru ar rezultātu 6-2, 6-2.

Piecus Grand Slam titulus ieguvusī Šarapova, kura pavasarī beidza izciest 15 mēnešu diskvalifikāciju par dopinga lietošanu, šī turnīra pirmajā kārtā uzvarēja Latvijas otro raketi Anastasiju Sevastovu un nākamnedēļ beidzot atgriezīsies pasaules ranga pirmajā simtniekā.

"Šī ir mana pirmā uzvara pret viņu un es vēlos izbaudīt mirkli," pēc panākuma pauda Halepa, kura pirms dažām nedēļām zaudēja krievietei ASV atklātā čempionāta pirmajā kārtā. "Esmu tiešām laimīga, ka spēju to paveikt."

Halepa ir šī turnīra galvenā favorīte, jo iepriekš pirmo kārtu nespēja pārvarēt apslimusī WTA ranga līdere Garvinje Mugurusa no Spānijas. Viņa pagaidām ir arī vienīgā tenisiste, kura jau sasniegusi ceturtdaļfinālu, un nākamajā kārtā spēkosies ar polieti Agņešku Radvaņsku, kurai ticis 11.numurs, vai talantīgo krievieti Darju Kasatkinu.

Sekmīga snieguma gadījumā Halepa var nākamnedēļ beidzot kļūt par WTA ranga līderi, tomēr tādas cerības joprojām saglabā arī čehiete Karolīna Plīškova un Jeļina Svitoļina no Ukrainas.

Kā zināms, turnīru vien trešdien sāka Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko, kura otrās kārtas mačā ar rezultātu 6-3, 7-5 uzvarēja titulēto austrāliešu tenisisti Samantu Stosuru, bet nākamajā mačā ceturtdienas rītā spēkosies ar ķīnieti Šuai Penu.

Jau zināms, ka Ostapenko nākamnedēļ WTA rangā pirmoreiz pakāpsies uz septīto vietu, tomēr, tiekot līdz finālam, viņa būs pat piektā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi