Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Serēnas Viljamsas treneris iesaka tenisistei nesteigties ar atgriešanos pēc bērna piedzimšanas

Kaut jaunā māmiņa Serēna Viljamsa iepriekš bija izteikusi stingru vēlmi ātri atgriezties tenisā un nākamā gada sākumā aizstāvēt Austrālijas atklātā tenisa čempionāta uzvarētājas titulu, viņas treneris Patriks Muratoglu aicinājis nesasteigt ar to.

Nedēļu pēc Viljamsas pirmdzimtās meitiņas nākšanas pasaulē Muratoglu paudis, ka nevēlas piespiest sportisti pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā. Viņš atzinis, ka tas varētu būt sarežģīti, bet ne neiespējami.

"Pirms vairākiem mēnešiem viņa man sacīja, ka mērķis ir spēlēt Austrālijas atklātajā čempionātā. Es atbildēju, ja viņa būs gatava, tad spēlēs. Ja ne, tad nav problēmu, jo nekāda spiediena nebūs," Muratoglu izteicies intervijā Eurosport.

"Esot čempionei, ir ļoti grūti atrasties spēles virsotnē un apzināties, ka esi kļuvusi viduvējāka. Saku to respektējot spēlētājas," teica treneris. "Tas būs liels izaicinājums nākamajos mēnešos, nākamajā gadā vai pat gados. Redzēsim."

"Doma ir sākt treniņus cik ātri iespējams, tomēr ar mazuli tas nav vienkārši. Pēc dzemdībām ķermenim ir jāatgūstas. Kad tā stāvoklis būs normāls, jāatgūstas fiziski. Serēnai viss ir iespējams," stāstīja Muratoglu.

Bērna tēvs ir sociālā tīkla un ziņu vietnes Reddit dibinātājs Aleksis Oheiniens.

Viljamsa 26.septembrī atzīmēs savu 36.dzimšanas dienu.

Šogad Serēna Viljamsa septīto reizi karjerā uzvarēja Austrālijas atklātajā čempionātā. Izcīnot jau 23 Grand Slam trofeju karjerā, viņa uzstādīja atklāto čempionātu ēras rekordu un nonāca viena titula attālumā absolūtā rekorda, kas pieder austrālietei Margarētai Kortai.

Nesen grūtniecības atvaļinājumā bija baltkrievu tenisiste Viktorija Azarenka, kura decembrī dāvāja dzīvību savam pirmdzimtajam. Viņa šovasar atgriezās kortā, tomēr pašlaik notiekošajā ASV atklātajā čempionātā nespēja piedalīties, jo ar bērna tēvu tiesājas par aizbildniecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi