Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Tenisists Podžus otro reizi šogad sasniedz pusfinālu Futures sērijas turnīrā

Latvijas tenisists Mārtiņš Podžus piektdien sasniedza Ķīnā notiekošā Kuņšaņas Futures sērijas turnīra vienspēļu sacensību pusfinālu, šādu panākumu gūstot vien otro reizi šogad.

Ceturtdaļfinālā pasaules ranga 792.vietas īpašnieks Podžus ar 6-1, 6-2 ļoti droši apspēlēja ķīnieti Cui Dzje, kurš pašlaik pasaulē ir 1278.pozīcijā.

Iekļūšana pusfinālā Podžum devusi uzreiz astoņus ATP ranga punktus, bet cīņā par vietu finālā viņam pretim stāsies ļoti pārliecinošu sniegumu rādošais indietis Prajnešs Gunnesvarans. Šis sportists, kurš izlikts ar otro numuru un ATP rangā atrodams 256.pozīcijā, līdz šim turnīrā trijos mačos zaudējis vien deviņos geimos.

LETA jau vēstīja, ka pirms tam pirmajā kārtā Podžus ar 6-3, 6-4 pārspēja mājinieku Dženu Veicjanu, kurš ir planētas 1426.rakete, bet otrajā cīņā ar 1-6, 6-4, 6-3 apspēlēja vietējo tenisistu Suņu Fadzjiņu, kurš bija izlikts ar trešo numuru, bet pasaules rangā atrodams 423.vietā.

Šī turnīra dubultspēļu sacensībās Podžus nepiedalās.

Podžus Ķīnā aizvada jau piekto turnīru pēc kārtas. Četros iepriekšējos turnīros, kuros viņš piedalījās pamatsacensībās, latvietis guvis vismaz vienu uzvaru un trijos tiem apstājies ceturtdaļfinālā, savukārt vienā viņš zaudēja jau kvalifikācijas pirmajā mačā. Pusfinālu kādā no turnīriem latvietis iepriekšējo reizi sasniedza marta beigās, bet kopā viņš to paveicis vien otro reizi šogad.

Tā kā šim Futures turnīram ir augstāka kategorija, tik daudz punktus vienās sacensībās Podžus nopelnījis pirmoreiz kopš pērnā gada aprīļa un maija mijas, kad sasniedza finālu turnīrā ASV. Iepriekšējo 12 mēnešu laikā Podžus kopā spēja savākt vien 22 ranga punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi