Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dainis Dukurs: Kādreiz ir jādabū pa degunu, lai saprastu, ka pašiem arī jāpalabo kļūdas

Pēc Latvijas skeletonistu neveiksmīgā sezonas sākuma Vistlerā treneris Dainis Dukurs portālam bobslejs.lv norāda - neveiksme komandu motivēs turpmākajos posmos.

Jau ziņots, ka pēdējo septiņu sezonu Pasaules kausa ieguvējs Martins Dukurs, startējot ar sabojātām sliecēm, palika ceturtais, 0,04 sekundes aiz goda pjedestāla, bet viņa vecākais brālis Tomass ierindojās viuen 13.pozīcijā.

Sportistu tēvs un treneris Dainis Dukurs notikušajā traģēdiju nesaskatīja. "Ir kādreiz pamatīgi jādabū pa muguru, lai sapurinātos un ietu tālāk. Protams, objektīvi Martinam nebija labas slidas - tās tika pamatīgi sabojātas un pēc tam, izpulējot, kļuvušas ļoti neasas, kas šajā trasē un šādos laika apstākļos vairs neder. Tā piramīda ir nopulēta nost un slida vairs neiet. Glābām, ko varējām, bet nekas labāks nesanāca. Mums nebija cita rezerves varianta šeit, taču es domāju, ka jau šovakar būs zvans mūsu sadarbības partneriem uz Liepāju, Metālmeistaram un taps jaunas slidas. Protams, visu nevar norakstīt tikai uz slidām, bija arī kļūdas – sestā un septītā virāža Martinam. Pieci centimetri uz vienu vai otru pusi, un to uzreiz jūt. Pirmajā trijniekā ir tie, kas šoreiz ir labāki, tas mums jāpieņem un jāmobilizējas turpmākajai sezonai. Nobrauca jau arī slikti."

"Tomasam vislielākā kļūda bija tūdaļ pēc starta, tur uzreiz kādas trīs desmitdaļas zaudēja. Paši šoreiz vainīgi, jābrauc tīrāk un arī slidas mums visiem jāsagatavo piemērotākas cietam ledum. Tomasa mācība pārāk dārgi maksāja, tas bija dārgs prieks. No kļūdām jāmācās un jāiet uz priekšu – mēģināsim Leikplesidā kaut ko labāku izdarīt. Jaunnedēļ patrenēsimies Kalgari – bez braukšanas - vieglatlētika, svaru zāle, arī starta estakāde. Mazliet ātrāk aizlidosim uz Leikplesidu, cerams, ka nekas nenotiks ar mūsu konteineriem un pabrauksim maksas treniņus. Kādreiz ir jādabū pa degunu, lai saprastu, ka pašiem arī jāpalabo kļūdas," tā Dainis Dukurs.

Pasaules kausa nākamais posms skeletonā būs pēc divām nedēļām Leikplesidas trasē ASV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi