Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss
Lielas cerības kamaniņu sportā tiek saistītas ar Kristeru Aparjodu (att.), kurš gan šosezon vēl skaitās juniors, taču jau aktīvi tiek iesaistīts pieaugušo izlases darbā

Sāk ar skatu uz Dienvidkoreju

Vinterbergas trasē Vācijā notiekošais Pasaules kausa atklāšanas posms būs pirmais nopietnais atskaites punkts Latvijas kamaniņu braucējiem, lai novērtētu paveikto, gatavojoties pirmsolimpiskajai sezonai

"Iepriekšējās sezonās vēl varējām aizrauties ar izmēģinājumiem, taču nu plānveidīgi jāstrādā, lai sasniegtu labāko fizisko un tehnikas gatavību olimpiskajās spēlēs," uzsver Latvijas izlases galvenais treneris Kaspars Dumpis. Kamaniņu braucējus šosezon varēsim vērot Best4Sport TV kanālā, kā arī divreiz klātienē Siguldas trasē, kas šosezon janvāra vidū uzņems Pasaules kausa 6. posmu, bet februāra sākumā pulcēs pasaules spēcīgākos juniorus.

Izlases treneris Dumpis jau iepriekš uzsvēris sezonas pirmo oficiālo sacensību nozīmi, jo tikai tās parāda reālo spēku samēru un dod iespēju novērtēt vasarā paveikto. "Treniņi ir un paliek treniņi. Tajos katram ir savi uzdevumi un nav iespējams novērtēt kopplānu," treneris norādīja laikrakstam Diena.

Pagājušajā gadā ievērojami tika mainīta Latvijas komandas kamanu uzbūve, kas īpaši attaisnojās Elīzai Caucei, kura aizvadīja pārliecinoši labāko sezonu karjerā. Nu pēc viņas parauga tehnika pielāgota arī pārējiem, un treniņos pirmās indikācijas bijušas labvēlīgas. 

Latvijas izlasē Nāciju kausā jeb kvalifikācijas sacensībās nepiedalīsies Cauce, Inārs Kivlenieks, kā arī Andra un Jura Šicu ekipāža, kuru sniegums pēdējos pagājušās sezonas posmos ļauj viņiem piedalīties uzreiz sacensībās. Ullai Zirnei, Kendijai Aparjodei, Rikam Kristenam Rozītim, Artūram Dārzniekam, Kristapam Mauriņam, Kristeram Aparjodam, kā arī Oskara Gudramoviča/Pētera Kalniņa un Kristena Putina/Imanta Marcinkēviča ekipāžām sevi jāapliecina jau piektdien. 

Visu rakstu lasiet piektdienas laikrakstā Diena!
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi