Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

AS „ELKO Grupa” noslēdz līgumu ar grafisko karšu ražotāju „KFA2”

Viens no vadošajiem IT produktu vairumtirgotājiem Austrumeiropā un viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, AS „ELKO Grupa”, ir noslēdzis sadarbības līgumu ar „KFA2” — vairāk kā 16 gadus Eiropā zināmu grafisko karšu ražotāju. Šis līgums paredz „KFA2” grafisko karšu vairumtirdzniecību Krievijā sākot no februāra. „KFA2” piedāvā augstas kvalitātes un funkcionalitātes NVIDIA® GeForce® grafiskās kartes, kuras datorspēļu spēlētāju vajadzībām izstrādājuši paši spēlētāji.

„KFA2” ražoto produktu pievienošana ELKO piedāvājuma klāstam dod iespēju paplašināt mūsu datoru komponenšu sortimentu un tādā veidā apmierināt klientu pieprasījumu pēc plašāka grafisko karšu piedāvājuma dažādos cenu līmeņos. Ar nepacietību gaidām turpmāku sadarbības attīstību ar mūsu jauniegūto partneri” stāsta AS „ELKO Grupa” Distribūcijas direktors Aleksandrs Orlovs.

„KFA2” Mārketinga direktors Grehems Brauns piebilst: „ „KFA2” turpina „celt latiņu” augstāk grafikas un WHDI (wireless home digital interface) tehnoloģiju jomā; mēs ražojam ne tikai standarta GeForce® produktu klāstu, bet pēdējo 6 mēnešu laikā esam ieviesuši tirgū savu pašu Multi Display Graphics karšu sēriju, kas nodrošina spēlēšanas iespējas vienlaicīgi uz vairākiem ekrāniem tikai ar vienu karti.

Par „KFA2”:

Lai arī dažiem pagaidām šis nosaukums ir svešs, tomēr „KFA2” ir ievērojama pieredze savā nozarē. „KFA2” piedāvājumu klāsts plešas no pilnas NVIDIA produktu līnijas līdz sevis pašu attīstītiem produktiem WHDI un MDT tehnoloģiju jomā. „KFA2” fokusa tirgus ir Eiropa, nodrošinot šajā teritorijā pilnu atbalstu, noliktavas un RMA iespējas. Pateicoties regulāriem produktu testiem un reklāmas kampaņām, uzņēmums aktīvi strādā, lai palielinātu pieprasījumu galalietotāju tirgū.

Plašāka informācija: www.KFA2.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko