Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Canon laiž klajā jaudīgas i-SENSYS lāzera daudzfunkciju ierīces ar lielisku savienojamību

Pasaules attēlveidošanas risinājumu līderis Canon papildina savu jaudīgo un kompakto krāsu i-SENSYS lāzera daudzfunkciju ierīču klāstu.

Abu sēriju ierīces standartaprīkojumā ir gatavas pieslēgšanai tīklam un nodrošina lietotājiem iespēju ērti drukāt no dažādām mobilām un citām tīmeklī savienotām ierīcēm, izmantojot Canon mobilās drukāšanas lietojumprogrammu[i], Apple AirPrint vai Google Cloud Print. i-SENSYS MF8280Cw un MF8580Cdw ir arī Wi-Fi savienojamība.

Jaunajām i-SENSYS ierīcēm ir arī dažādas funkcijas, kas ļauj maziem birojiem un darba grupām racionalizēt darba procesus, ietaupot vērtīgo laiku. i-SENSYS MF8500 sērijas SEND funkcija ļauj lietotājiem apstrādāt dokumentus papīra formātā un nosūtīt tieši no ierīces uz e-pasta adresi vai tīkla vietni. Abu jauno i-SENSYS sēriju ierīcēm vēl ērtāku lietošanu nodrošina iespēja skenēt dokumentus un nosūtīt vai izdrukāt tos no USB zibatmiņas.

Jaunās ierīces ļauj arī palielināt biroja darbplūsmas ātrumu. Lietotāji var iestatīt vienskāriena risinājuma taustiņiem biežāk lietotās funkcijas, savukārt Quick First-Print tehnoloģija samazina pirmās izdrukas gaidīšanas laiku, drukājot no snaudas režīma.

Jaunās i-SENSYS MF8500 sērijas ierīces piedāvā arī izcilas drošības funkcijas, kas ļauj lietotājiem iestatīt drošas drukāšanas vidi bez papildu izmaksām. Izmantojot Canon drošas drukāšanas iespēju, lietotājam ierīcē pirms drukāšanas jāievada parole, tādējādi saglabājot uzņēmuma informācijas drošību.

Jaunās i-SENSYS ierīces būs pieejamas no 2013.gada 15.maija.


[i] Canon mobilās drukāšanas lietojumprogramma Android būs pieejama no 2013. gada jūnija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko