Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

LG Electronics rada vēl energoefektīvas gaisa kondicionēšanas sistēmas

Čikāgā notikušajā apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas (HVAC) izstādē AHR Expo, kas norisinājās no 23.-25.janvārim, LG Electronics (LG) iepazīstināja ar gaisa kondicionēšanas sistēmu Multi V III VRF, kā arī ar pilnīgu gaisa kondicionēšanas risinājumu līniju, kas paredzēta komercplatībām – tirdzniecības ēkām, biroju kompleksiem, kā arī dzīvojamām ēkām.

LG Air Conditioning and Energy Solution Company prezidents Hvans Jongs No (Hwan-yong Nho) saka: „Mēs pastāvīgi izstrādājam un uzlabojam HVAC sistēmas, kuru mērķis ir uzlabot patērētāju dzīves kvalitāti. Tas ir galvenais mūsu uzņēmuma mērķis, lai globālos pārdošanas apjomus palielinātu par 10procentiem.”

Viena no nozīmīgākajām sistēmas MultiVIII priekšrocībām ir tās videi nekaitīgās īpašības. Sistēmas izcilo energoefektivitāti ir oficiāli atzinis gaisa kondicionēšanas, apkures un dzesēšanas iekārtu institūts (Air-Conditioning, Heating and Refrigeration Institute— AHRI), uz kura precīzo un objektīvo HVAC iekārtu vērtējumu lielā mērā paļaujas reglamentējošās iestādes. Sistēma MultiVIII spēj samazināt energopatēriņu par 14procentiem, un tai piešķirtais IEER vērtējums ir vērā ņemams— 21,8. Sistēma MultiVIII ir videi nekaitīga arī citos aspektos, turklāt tā ir pirmā iekārta HVAC nozarē, kam ir piešķirts organizācijas Carbonfund.org sertifikāts CarbonFree® (ARUN072DT3).

Sistēmas MultiVIII ierīkošanas ērtību nodrošina garākas freonu trases garums, ko var uzstādīt gan horizontāli, gan vertikāli lielos attālumos, tādējādi samazinot to ietekmi uz sistēmas veiktspēju. Papildus sistēmai MultiVIII LG stenda pilnīgo risinājumu zonā tika demonstrēts arī LG ēku pārvaldības risinājums (Building Management Solution— BMS). Risinājums BMS nodrošina centralizētu ēkas gaisa kondicionēšanas sistēmas kontroli, vienlaikus gādājot arī par energopatēriņa kontroli. Tika demonstrēti arī dažādi LG gaisa kondicionēšanas risinājumi, tostarp jaunas HVAC sistēmas— MultiVWater, MultiVMini, EcoV, Hydro Kit, Heat Recovery System un VerticalAHU. Pasākumā tika prezentēti arī LG apgaismojuma risinājumi, tostarp dažādas LED lampas.

Šī gada izstādes AHR Expo ietvaros LG arī paziņoja par partnerību ar Intertek. Šī sapratnes memoranda kontekstā LG izstrādās globāla mēroga produktus, nodrošinot to atbilstību Intertek energoefektivitātes un drošības sertifikācijas prasībām, kādas ir spēkā dažādos tirgos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko