Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Logitech piesaka jaunu tastatūru ar saules baterijām Mac, iPad un iPhone

Logitech papildinājusi savu saules bateriju produktu klāstu ar jauno Logitech bezvadu tastatūru ar saules baterijām K760 Mac, iPad vai iPhone. Logitech saules bateriju produktu klāstā jau ir Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K750 un Logitech Solar Keyboard Folio iPad. Jaunajai tastatūrai ir Bluetooth savienojums un to viegli pārslēgt starp ierīcēm. Tā ļauj vienlaicīgi savienoties ar vairākām ierīcēm un tikai ar pogas pieskārienu ātri pārslēgties starp tām.

“Klēpjdatori, viedtālruņi un planšetdatori ir mums visapkārt – gan darbā, gan atpūtā,” sacīja Denis Pavillards, Logitech viceprezidents. “Tādēļ, ka Apple ierīces ir šīs tendences centrā, Logitech cenšas uzlabot veidu, kā cilvēki ar tām darbojas. Ar vienkāršo uzlādi ar gaismu, pazīstamo Mac taustiņu izkārtojumu un ērto konstrukciju, Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760 patiks Apple lietotājiem visā pasaulē.”

Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760 ir stilīga, kompakta un ar iebūvētiem solārajiem elementiem ērtai uzlādei. Ar viegli pārslēdzamo Bluetooth savienojumu varat sapārot tastatūru ar līdz pat trijām ierīcēm un pārslēgties starp tām bez nepieciešamības pieslēgties no jauna. Tas nozīmē, ka varat pārslēgties no rakstīšanas uz sava Mac datora uz iPad vai iPhone – un atkal atpakaļ tikai ar vienas pogas pieskārienu.

Nevainojami pieskaņota jūsu Apple ierīcei, Logitech bezvadu tastatūrai ar saules baterijām K760 ir plāns, minimālisma dizains un Mac taustiņi, to skaitā Command, Brightness, Eject u.c. Unikālā Logitech ieliektā taustiņu konstrukcija nodrošina ērtāku un klusāku rakstīšanu. Ar to iespējams drukāt ātrāk un precīzāk nekā uz ekrāna tastatūras.

Tastatūra ir veidota, lai samazinātu tās ietekmi uz vidi – tai ir videi draudzīga konstrukcija bez polivinilhlorīda, pilnībā pārstrādājams iepakojums un iebūvēti solārie elementi uzlādei. Līdzīgi jau iepriekšējām Logitech tastatūrām ar saules baterijām, jūs varat uzlādēt šo tastatūru jebkurā gaismā – vājā apgaismojumā vai lampas gaismā, dabiskajā vai mākslīgajā apgaismojumā. Pilnībā uzlādēta, tastatūra darbosies vismaz trīs mēnešus, pat pilnīgā tumsā (izmantojot astoņas stundas dienā).

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760 būs nopērkama no jūlija par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu Ls 56.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko