Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Eiropas Savienības ekonomika iekrāsojas zaļā krāsā

Šoruden, kad mūsu valsts sabiedrība tāpat kā daudzu citu pasaules valstu sabiedrība ir sašķēlusies zviedru jaunietes vides aktīvistes Grētas Tūnbergas atbalstītājos un kritizētājos, Eiropas Parlamentā (EP) un citās Eiropas Savienības (ES) mēroga institūcijās vides aizsardzība, un it īpaši klimata pārmaiņu novēršana, ir kļuvusi par galveno aktualitāti.

Top komentāri

VVZ
V
Tā "zaļā ekonomika" ir tāda dīvaina padarīšana- kaut vai saules baterijas- to izgatavošanā ir ieguldīti lielāki energoresursi, nekā tās spēj saražot visā ekspluatācijas laikā. Tiesa, piesārņojums no to ražošanas paliek austrumu valstīs, un retzemju metāli tiek iegūti Āfrikā vai Latīņamerikā. Tālāk- viens pats Baikāla ezers izdala atmosfērā tik daudz metāna, ka šis daudzums ir lielāks par visā pasaulē lauksaimniecības dzīvnieku izdalīto metānu. Visa "zaļā histērija" ir radīta ar nolūku likt mums maksāt vairāk par neko!
Irlielāmērāticams
I
ka neviens nekritizē "jaunieti Tūnbergu"... bet normālie cilvēki kritizē masveida ārprātu. Šai kritikai gan nebūs nekādas lielas nozīmes, jo ar tādiem pašiem panākumiem reiz varēja kritizēt nacistus un boļševikus, pūlis vienalga auroja līdzi. Bet. Mēs esam runājuši...!
trusis nejaukais
t
par galveno prioritaati taa ir kljuvusi tikai plaanpraatinjiem vides aktiivistiem kas tic tam ka cilveeks var ietekmeet klimatu. paareejiem taa ir tikai normaala lieta - mazinaat vides piesaarnjojumu bet nepaarcensties ar galeejiibaam.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses