Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

PR: Labāk organizēta komunikācija - ar jauno LG GX300 divu SIM karšu mobilo tālruni

Viens no pasaules mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau šomēnes visiem interesentiem Latvijā piedāvās divu SIM karšu mobilo tālruni LG GX300 - lielisku izvēli tiem, kuri vienmēr atrodas kustībā, palīdzot taupīt laiku un izmaksas. SIM pārslēgšana notiek, izmantojot divu gaismas diožu SIM indikatoru, lai nodrošinātu ērtu pārslēgšanu.

LG GX300 ir arī 2 megapikseļu kamera un jaudīgs 1500 mAh akumulatora atbalsts. Tā kā “divi tālruņi vienā” izmantošanai nepieciešama lielāka akumulatora jauda, LG GX300 tam nodrošināts kalpošanas laiks 500 gaidīšanas režīmā un 15 sarunu stundām.

“Jo aktīvāka kļūst mūsu dzīve, jo lietderīgāk jāizmanto vērtīgais laiks. Šodien efektīvas dzīves atslēga ir spēja paveikt daudzus uzdevumus vienlaikus, kā arī līdzsvarot darbu un brīvo laiku. LG GX300 būs lieliska izvēle tiem, kuri līdz šim lietojuši divus mobilos tālruņus — vienu darbam, otru brīvajam laikam,” saka LG Electronics Latvia komercdirektors Sergejs Samoiļenko.

Tāpat jāuzsver, ka LG GX300 tehnoloģiju inovācijas ietvertas elegantā dizainā - ar īpaši plānu (12,8 mm) korpusu, kā arī ērti lietojamu LCD ekrānu un tastatūru.

LG GX300
•     Divas GSM SIM kartes
•     Trīs joslu GSM (900/1800/1900)
•     1500 mAh akumulators
•     Perifērijas tīkls
•     2 megapikseļu fiksētā fokusa kamera ar mirgojošu gaismas diodi
•    Dubults sarunu laiks ar automātisku SIM kartes izvēli un gaismas diodes indikatoru
•    Zvana simulācija
•    Skaļruņa, balss ierakstīšanas un radio klausīšanās (izmantojot skaļruni) funkcijas


Papildu informācija:

LG Electronics Latvia
Zane Udrase
Sabiedrisko attiecību menedžere Baltijas valstīs
SIA LG Electronics Latvia
Tālrunis: +371 67 311 337
E-pasts: [email protected]

LG-One
Sabiedrisko attiecību konsultante
Anete Gribuste
Tālrunis: +371 67240571
E-pasts: [email protected]

Par LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 82 000 cilvēkus, kuri darbojas 115 struktūrvienībās visā pasaulē. Pagājušajā gadā piecu LG struktūrvienību – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning un Business Solutions - kopējie pārdošanas apjomi sasniedza 55.5 triljonus Korejas vonu (43.4 miljardus ASV dolāru). LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, audio un video, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu, kļūstot par Formula 1™ globālo un tehnoloģiju partneri, iegūstot ekskluzīvas tiesības kā oficiālais sadzīves elektronikas, mobilo telefonu un optisko iekārtu ražotājs. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni www.lg.com.

Par LG Electronics Mobile Communications Company
Uzņēmums LG Electronics Mobile Communications Company (LG) ir viens no pasaules lielākajiem mobilo tālruņu ražotājiem. Izmantojot progresīvās tehnoloģijas un novatoriskās dizaina iespējas, LG tālruņi nodrošina augstas kvalitātes mobilo sakaru pakalpojumus klientiem visā pasaulē. Izmantojot progresīvus bezvadu risinājumus, LG strauji paplašina savu tirgus daļu visā pasaulē. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.lge.lv .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses