Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tramps pieļauj Brazīlijas pievienošanos NATO

ASV prezidents Donalds Tramps otrdien paziņoja, ka uzskata Brazīliju par svarīgu NATO neietilpstošu sabiedroto un izteicās, ka kādu dienu tā varētu pat pievienoties aliansi.

"Man ir jāparunā ar daudziem cilvēkiem, bet [Brazīlija] varētu būt pat NATO sabiedrotā," pavēstīja Tramps, tiekoties Baltajā namā ar Brazīlijas prezidentu Žairu Bolsonaru.

Tiekoties ar Bolsonaru, Tramps runāja par tirdzniecības saišu pastiprināšanu starp abām valstīm un par iespējamiem lidojumiem kosmosā no Brazīlijas. Viņš arī atbalstīja Brazīlijas pievienošanos Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijai (OECD).

 

Top komentāri

senču ols
s
tas būtu baigais pienesums 2% no Brazilijas IKP ...
Pipars
P
Labais... Tramps ar savu pašmáju vanagu trolléšanu ir vienkárši lielisks...! Vinš meistarígi uztur tempu un manipulé ar púli.! Kad atceros Trampa draiskošanos ar šatdaunu un àrkàrtas stávokli varu tikai novilkt cepuri Trampa un Kisindžera priekšà, kurš pienemu šeit arì varétu bùt pielicis roku.,.. man vismaz tà liekas...
Uldis
U
Nato Hujatoooo ! Nato reāli ir jātriec no Latvijas Valsts . Jāni Sārt es ceru ,ka Tev kāds izdurs acissss un izdauzīs visu priekšējo šūplādi .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst reālas rīcības

Investīciju klimats Latvijā investoru vērtējumā 2023. gadā sasniedzis viszemāko vērtību – 1,9 punktus no 5, un salīdzinājumā ar 2022. gada mērījumiem vērtējums nokrities par 0,4 punktiem. Tā secin...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē