Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Šodien

Digitālajai bibliotēkai pirmajā gadā – miljons skatījumu

“Daugavpils, Mežciems, restorāns” – tīmekļvietnes Digitalabiblioteka.lv pirmā darbības gada laikā lietotāju viens no biežāk meklētajiem vārdiem blakus interesei par Kapu ielu, dzirnavām, Aizputi, Augstākās tiesas Senāta Civillietu departamentu un citām vietām, personībām un vārdiem.

Video: Izdots Singapūras satīna un rolandu če dziesmas Riskēt mūzikas video

Populārie pašmāju repa mākslinieki Singapūras satīns un rolands če aicina iepazīties ar kopīgi izdotā singla Riskēt videoversiju. Singls Riskēt iekļauts oktobra sākumā iznākušajā Singapūras satīna albumā Super duper, kas jau laikus visus grupas klausītājus iesildīs nākamajā pavasarī gaidāmajiem lielkoncertiem koncertzālē Palladium

Ukraiņi notriekuši 42 krievu dronus

Krievi naktī uz otrdienu raidījuši 60 uzbrukuma lidrobotus, no kuriem 42 notriekuši ukraiņu zenītartilēristi, pavēstījuši Ukrainas Gaisa spēki.

Šoruden TV debitēs Literatūres komandas jaundarbs – Garainis

No 31. oktobra Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā LTV1 un interneta platformā Replay pie skatītājiem nonāks dokumentālais seriāls Garainis. Tas tapis kā radinieks Literatūrei, saglabājot radošās komandas kodolu un pamatideju, taču pārkāpj literatūras robežas un meklē ceļabiedrus visā plašajā kultūras laukā, informēja raidījuma veidotāji

Mieriņa neizslēdz korekcijas valdības sagatavotajā valsts budžetā

Manevra iespējas, vērtējot valdības sagatavoto nākamā gada budžetu, nav īpaši lielas, tomēr vienmēr pastāv iespēja izdarīt kādas korekcijas un apstiprināt kādus priekšlikumus, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS).

Krievijā notiek BRICS samits

Otrdien Krievijā uz BRICS samitu pulcējas pārdesmit valstu līderi, Kremlim cenšoties pierādīt, ka Rietumu centieni izolēt Maskavu bijuši neveiksmīgi.

Izraēla devusi triecienus 300 Hizbollah mērķiem Libānā

Izraēla pirmdien paziņoja, ka tās armija devusi triecienus apmēram 300 šiītu kaujinieku grupējuma "Hizbollah" mērķiem Libānā 24 stundu laikā, pastiprinot ofensīvu pret šī grupējuma finanšu līdzekļiem.

Oktobra vidus bijis nedaudz siltāks par normu

Oktobra otrajā dekādē vidējais nokrišņu daudzums Latvijā bija 3,5 milimetri jeb 15% no normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Otrdien daudzviet gaidāms lietus

Agrā otrdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir +10..+13 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati. Otrdien daudzviet Latvijā, sākot ar Kurzemi, gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Ūdenspolo popularitātes pīķī © DIENA

Ūdenspolo treniņa laikā baseinā no trenera, ilggadējā Latvijas izlases spēlētāja Mihaila Tokareva spērieniem ar kājām un sitiena ar roku cietis 13 gadus vecs zēns, vēsta Latvijas Televīzija. Notikums raisījis plašu rezonansi soctīklos. Zemgus Zaharāna zīmējums

Burovs mērķē uz Rīgas mēra krēslu © DIENA

Par politiskajiem procesiem un to, kādēļ Rīgai un valstij kopumā tik grūti sokas ar ekonomikas sekmēšanu, laikraksta Diena galvenais redaktors Gatis Madžiņš un žurnālists Guntars Gūte sarunājas ar Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāju Oļegu Burovu.

Par pārvaldības kvalitāti © DIENA

Nesen laikrakstā Diena un citos medijos uzmanība bija pievērsta Nobela prēmiju piešķiršanai. Saistībā ar pētījumu, kas saņēmis Nobela prēmiju ekonomikā, tika uzsvērta pārvaldības loma valsts attīstībā.

Kalendārs

Oktobris, 2024
P Ot Tr Ce Pt Se Sv
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10