Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Apliecības Goda ģimene īpašnieki saņems 20 % atlaidi 240 Mēness aptiekās visā Latvijā

Pieaugošās inflācijas apstākļos Mēness aptieka nolēmusi Latvijas Goda ģimenes apliecības programmas īpašniekiem sniegt vēl lielāku atbalstu, radot iespēju preces iegādāties ar 20 % atlaidi.

“Būtiski, lai pašreiz nebūt ne vieglajā ekonomiskajā situācijā visas daudzbērnu ģimenes, kā arī tās, kurās aug bērni ar invaliditāti, saņemtu maksimāli lielāku finansiālu atbalstu. “Mēness aptiekas” farmaceiti ikreiz atgādina, ka rūpes par veselību ir arī katrā ikdienas solī, un, mūsuprāt, Latvijas Goda ģimenes apliecības programma ir novērtējama par ieguldījumu Latvijas sabiedrības labā. Priecē, ka tās iespējas kļūst plašākas, aizvien vairāk atvieglojot šo ģimeņu ikdienu,” saka “Mēness aptiekas” valdes priekšsēdētāja Vilma Druliene.

“Mēness aptiekas” piedāvājuma klāsts aizvien papildinās, tādēļ Vilma Druliene ir pārliecināta, ka apliecības “Goda ģimene” īpašniekiem ir ko izvēlēties gan nelielajās aptiekās reģionos, gan klientu iecienītajās aptiekās tirdzniecības centros, poliklīnikās.

Atlaidi 20 % apmērā, apliecības “Goda ģimene” īpašnieki 240 “Mēness aptiekās” visā Latvijā var saņemt, pērkot vismaz 3 preces pilnā iepakojumā (piedāvājums neattiecas uz akcijas precēm, medikamentiem, medicīnas ierīcēm, kas pirktas ar valsts līdzmaksājumu, mākslīgajiem maisījumiem zīdaiņiem un dāvanu kartēm).

Lai saņemtu atlaidi jāuzrāda derīga apliecība “Goda ģimene” (“3+Ģimenes karte”), personu apliecinošs dokuments un lojalitātes karte “Veselība”, ko bez maksas var noformēt – programmas dalībnieka aptiekās “Mēness aptieka”, “Veselības centru apvienība” poliklīnikās,  “Centrālās laboratorijas” filiālēs un www.veselibaskarte.lv. Apliecības “Goda ģimene” īpašniekiem ir atlaižu iespējas pakalpojumiem arī “Veselības centru apvienība” poliklīnikās un “Centrālās laboratorijas” filiālēs.

Latvijas Goda ģimenes apliecības programmā  “Mēness aptieka” ir iesaistījusies jau kopš programmas pirmsākumiem, no 2016. gada.

Apliecību “Goda ģimene” (“3+Ģimenes karte”) izsniedz Sabiedrības integrācijas fonds daudzbērnu ģimenēm, kuru aprūpē ir trīs un vairāk bērni vecumā līdz astoņpadsmit gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību, kā arī ģimenēm, kuras aprūpē bērnu ar invaliditāti (vai pilngadīgu personu, kura nav sasniegusi 24 gadu vecumu un kurai noteikta I vai II grupas invaliditāte).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits