Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +2 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 11. novembris
Rainers, Nellija, Ojārs

Grilēti marinētas zivs iesmiņi

Recepte:

Sastāvdaļas: 700 g stingras baltās zivs filejas (āte, jūras asaris, līdaka), 60 ml olīveļļas, 60 ml citrona sulas, 3 ēd. kar. svaiga, kapāta koriandra, 2 izspiestas ķiploka daiviņas, 1 ēd. kar. paprikas pulvera, 1 ēd. kar. sāls, 1/2 ēd. kar. kumina, 1/4 ēd. kar. kurkumas, 1/4 ēd. kar. Kajēnas piparu.

1. Zivi sagriež gabaliņos. Bļodā sajauc eļļu, citrona sulu, koriandru, ķiploku, papriku, sāli, kuminu, kurkumu un Kajēnas piparus. Marinādi pārlej zivij, apmaisa un liek ledusskapī uz pusstundu.

2. Četrus koka iesmiņus izmērcē ūdenī, tad uz tiem uzdur zivs gabaliņus. Uzkarsē grilu, ieeļļo tā virsmu un grilē zivi - katru iesmiņa pusi apmēram 5 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Novembra zupas

Sildošas zupas vēla rudens vakariņām

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko