Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Grilēti marinētas zivs iesmiņi

Recepte:

Sastāvdaļas: 700 g stingras baltās zivs filejas (āte, jūras asaris, līdaka), 60 ml olīveļļas, 60 ml citrona sulas, 3 ēd. kar. svaiga, kapāta koriandra, 2 izspiestas ķiploka daiviņas, 1 ēd. kar. paprikas pulvera, 1 ēd. kar. sāls, 1/2 ēd. kar. kumina, 1/4 ēd. kar. kurkumas, 1/4 ēd. kar. Kajēnas piparu.

1. Zivi sagriež gabaliņos. Bļodā sajauc eļļu, citrona sulu, koriandru, ķiploku, papriku, sāli, kuminu, kurkumu un Kajēnas piparus. Marinādi pārlej zivij, apmaisa un liek ledusskapī uz pusstundu.

2. Četrus koka iesmiņus izmērcē ūdenī, tad uz tiem uzdur zivs gabaliņus. Uzkarsē grilu, ieeļļo tā virsmu un grilē zivi - katru iesmiņa pusi apmēram 5 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko