Sastāvdaļas: 700 g stingras baltās zivs filejas (āte, jūras asaris, līdaka), 60 ml olīveļļas, 60 ml citrona sulas, 3 ēd. kar. svaiga, kapāta koriandra, 2 izspiestas ķiploka daiviņas, 1 ēd. kar. paprikas pulvera, 1 ēd. kar. sāls, 1/2 ēd. kar. kumina, 1/4 ēd. kar. kurkumas, 1/4 ēd. kar. Kajēnas piparu.
1. Zivi sagriež gabaliņos. Bļodā sajauc eļļu, citrona sulu, koriandru, ķiploku, papriku, sāli, kuminu, kurkumu un Kajēnas piparus. Marinādi pārlej zivij, apmaisa un liek ledusskapī uz pusstundu.
2. Četrus koka iesmiņus izmērcē ūdenī, tad uz tiem uzdur zivs gabaliņus. Uzkarsē grilu, ieeļļo tā virsmu un grilē zivi - katru iesmiņa pusi apmēram 5 minūtes.