Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Melam Gibsonam uzradusies jauna sirdsdāma

Aktierim un režisoram Melam Gibsonam esot uzradusies jauna sirdsdāma – itāļu mūziķe, modele un aktrise Nadja Lanfrankoni, ziņo ārzemju mediji. Aktieris un mūziķe kopīgi redzēti vakariņojam Morels French Steakhouse & Bistro vienā no Losandželosas iepirkšanās centriem. Maltītes laikā M.Gibsons pat masējis N.

Lanfrankoni plecus, bet pēcāk abi devušies kopīgā pastaigā, uz aculiecinieku teikto atsaucas portāls wenn.com.  Kā zināms, M.Gibsona mīlas dzīve līdz šim piedzīvojusi visai vētrainus brīžus – viņš pametis savu sievu un septiņu bērnu māti, bet 2009.gadā uzsācis romantiskas attiecības ar krievu pianisti Oksanu Grigorjevu. M.Gibsona laulība oficiāli šķirta tikai 2011.gadā, taču vēl pirms tam viņa attiecības ar O.Grigorjevu jau bija beigušās. O.Grigorjevai un M.Gibsonam ir kopīga meita, taču pāris jau paspējis viens otru iesūdzēt tiesā. Krievu pianiste sūdzību tiesā pret M.Gibsonu iesniedza, apgalvojot, ka M.Gibsons pret viņu izturējies vardarbīgi. Jaunā mūziķe N.Lanfrankoni savukārt lielāko daļu savas dzīves pavadījusi Itālijā, bet uz Holivudu pārcēlusies tikai 2007.gadā, kur ierakstījusi savu pirmo EP disku kopā ar citiem mūziķiem. N.Lanfrankoni arī epizodiski filmējusies vairākās mazbudžeta filmās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko