Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pita un Džolijas kāzu datums varētu sakrist ar Anistones laulībām

Holivudas aktieru pāris Breds Pits un Andželīna Džolija gredzenus varētu mīt tajā pašā laikā, kad ieplānotas Pita bijušās sievas Dženiferas Anistones laulības ar Džastinu Terū. Lai arī abi pāri līdz šim atteikušies apstiprināt kāzu datumus, tiek vēstīts, ka B.Pits un A.Džolija ir izņēmuši 90 dienu laulību licenci, kas nozīmē, ka vārdu viņi teiks tuvāko trīs mēnešu laikā, informē izdevums Hello!.

49 gadus vecais B.Pits un 37 gadus vecā A.Džolija varētu salaulāties savā Francijas īpašumā maija beigās, ziņo izdevums The Sun. „Viss liecina par to, ka viņi varētu apprecēties maijā īsi pēc Kannu Filmu festivāla beigām,“ laikrakstam pavēstīja viens no aktieru paziņām.

Kā zināms, tuvāko mēnešu laikā iecerētas arī B.Pita bijušās sievas Dž.Anistones laulības ar aktieru Dž.Terū. Pāris jau iegādājies kāzu gredzenus, savukārt Dž.Anistone jau nolūkojusi kāzu kleitu un izvēlējusies līgavas māsas.

Jau ziņots, ka Dž.Terū pērn Dž.Anistones roku lūdzis savā dzimšanas dienā. 44 gadus vecā Dž.Anistone un Dž.Terū sāka tikties pēc kopīgas filmēšanas kinolentē Wanderlust.

Pirms tikšanās ar Dž.Terū seriāla Draugi aktrisi mīlas jomā vajājušas neveiksmes, jo B.Pits, kā mēļoja dzeltenā prese, 2005.gadā viņu pametis A.Džolijas dēļ. Nākamās attiecības, saskaņā ar dzeltenās preses apgalvojumiem, Dž.Anistone uzsāka, mēģinot vai nu aizmirst B.Pitu, vai arī atgūt viņu atpakaļ.

A.Džolija un B.Pits savukārt ir kopā kopš filmēšanās kinolentē Mr.and Mrs.Smith (Smits un Smita kundze). Pēc septiņu gadu kopdzīves 2012.gada aprīlī pāris apstiprināja, ka ir saderinājušies un drīzumā plāno kāzas. Baumas par B.Pita un A.Džolijas iestūrēšanu laulības ostā līdz šim izskanējušas vairākkārt, taču visai drīz izplēnējušas, negūdamas apstiprinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko