Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Princis Viljams un Ketrīna nosvinējuši laulību pirmo gadadienu

Lielbritānijas princis Viljams un viņa sieva Ketrīna svētdien nosvinējuši savu laulību pirmo gadadienu, aizvadot to privātā atmosfērā.

Britu karaļnama pārstāvis pavēstīja, ka pāris savu laulību pirmo gadadienu iecerējis pavadīt privātā gaisotnē pēc nelielām svinībām draugu lokā.

Tikmēr Lielbritānijas mediji neskopojās krāšņiem vārdiem, slavējot Kembridžas hercogieni, kurai piedēvēta sabiedrības intereses atjaunošana par monarhiju.

"Keita Lielā mūs ir ieguvusi savā pusē," raksta Sunday Times, savukārt Sunday Telegraph vēsta: "Ir pagājuši tikai 12 mēneši un mēs jau brīnāmies, kā gan mēs iepriekš varējām dzīvot bez viņas?".

Pat tradicionāli pret monarhiju noskaņotais laikraksts Independent publicējis "rokasgrāmatu, pie kuras paraudāt", aprakstot pāra laulības dzīves pirmos 12 mēnešus.

Pēc Seišelu salās pavadītā medusmēneša Viljams un Ketrīna devās ceļojumā uz Kanādu un Kaliforniju, kā arī piedalījās dažādos pasākumos Lielbritānijā.

Kembridžas hercogiene jaunajā karaliskajā dzīvē un pienākumos ir viegli iejutusies un kļuvusi par modes tendenču noteicēju, pat iekļūstot žurnāla Time simts ietekmīgāko cilvēku sarakstā.

Jau kopš kāzām aktīvi tiek izteikti minējumi par mantinieka radīšanu, dažiem preses izdevumiem pat paspējot jau izziņot it kā esošo grūtniecību, tomēr pāris ir ļāvis noprast, ka nesekos nekādam pēcnācēju radīšanas grafikam, un faniem līdz šim nācies samierināties ar ziņām par pāra pieņemto kokerspaniela kucēnu Lupo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko