Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Privātu salu var noīrēt par nepilniem 150 eiro diennaktī

Brīvdienas uz privātas salas vairs nav vien bagātnieku privilēģija – privātas salas īrēšanai uz diennakti nākas šķirties tikai no aptuveni 130 ASV dolāriem, ziņo travelnews.lv.

Naktsmītņu rezervācijas tīklā AirBNB atrodamas vismaz 10 privātas salas, kuru īrēšanai diennaktī pietiek ar summu, kas nav lielāka par 1 000 ASV dolāriem.

Par vienu no iespaidīgākajām "lētajām" salām uzskatāma Nanuku sala Fidži. Uz šī paradīzes stūrīša aptuveni četru hektāru platībā slejas simtgadīgas kokospalmas, taču tās tuvākais kaimiņš ir Red Bull ekskluzīvais septiņzvaigžņu Laucala Island kūrorts 24 kilometru attālumā. Nanuku ne vien ir pasakaina vieta, kur pavadīt brīvdienas, bet arī pārsteidz ar privātas salas īrei neraksturīgi zemu cenu – 499 ASV dolāri par nakti.

Sala ietverta dabas lieguma teritorijā, kur ligzdo reti sastopamu sugu pārstāvji – vanagknābja un ādainie bruņurupuči. Viesiem pieejamas divas koka būdiņas, no kurām paveras plašs skats uz okeānu, kas atrodas vien dažu soļu attālumā – tajās komfortabli var apmesties astoņi cilvēki.

Tomēr atpūtniekiem izmaksu ziņā vispieejamākā privātā sala atrodas Kanādā. Par 129 ASV dolāriem diennaktī atpūtnieku rīcībā nonāk apburoša privāta sala Sentlorensa upē – tā atrodas 45 minūšu brauciena attālumā no Kingstonas pilsētas Ontario štatā.

Vēl viena alternatīva tiem, kas brīvdienas tomēr vēlas pavadīt tuvāk ekvatoram – privāta sala Kolumbijā - viesus sagaida pilnībā mēbelēta villa ar sešām guļamistabām un tiešu piekļuvi pasakainai smilšu pludmalei. Izmaksas – 499 ASV dolāri par nakti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko