Pirmos panākumus pavārmākslā viņš guva savā dzimtajā pilsētā Vilhelmshāvenā Vācijā, bet vēlāk Fabians strādājis par pavāru Ziemeļvācijas salās, Itālijā, Francijā un Portugālē, mācoties no izciliem šefpavāriem un krājot pieredzi. Nu jau vairāk nekā gadu Fabians dzīvo Latvijā un saimnieko veselīga ēdiena restorānā Terra. Tagad viņš savās receptēs izmanto Latvijas dabas sniegtos labumus.
Viegli, veselīgi - tepat no dārza
Līdz ar vasaras sākšanos virtuvē noliekam malā kompotus un ziemas krājumus, jo beidzot atkal ir iespēja ēst svaigus sezonas augļus un dārzeņus - uztura daudzveidības ziņā šis īsts ziedu laiks (gan burtiski, gan metaforiski), jo veselīgu un vieglu ēdienu gatavošanai nepieciešamās izejvielas ir tepat pa rokai, - teic restorāna Terra šefpavārs Fabians de Frīss.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.