Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Apaļi aveņu pīrāgi

Apaļi aveņu pīrāgi:Sastāvdaļas: pildījumam - 500 g aveņu, 2 ēd. kar. cietes, 100 g cukura. Mīklai - 200 g miltu, 60 g pūdercukura, šķipsna sāls, 125 g auksta sviesta, 2 olu dzeltenumi, 1 ēd. kar. saldā krējuma.Pagatavošana:1. Miltus, pūdercukuru un sāli bļodā sajauc, tad piegriež klāt sviestu nelielos kubiņos.

Visu saberž. Piejauc sakultus olu dzeltenumus un saldo krējumu. Mīklu uz stundu liek ledusskapī.2. Pildījumam bļodā samaisa avenes, cukuru un cieti.3. Atdzisušo mīklu izrullē, izgriež no tās apļus. Katram vidū liek porciju ar avenēm, atstājot 3-4 cm brīvas vietas no malām. Maliņas pēc tam aizloka uz iekšu. Pīrāgus apziež ar olu un cep cepeškrāsnī 200 grādos 15-20 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko