Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Aprikožu un rikotas uzkoda

Garda aprikožu un rikotas uzkoda citādam rītam.

Sastāvdaļas: 12 aprikožu, 240 g rikotas siera, 2 ēdamkarotes medus, svaigs baziliks, sāls, balzamiko krēmmērce.

Pagatavošana:

1. Aprikozes pārgriež uz pusēm, un izņem kauliņus. Kārto uz paplātes.

2. Nelielā bļodā sajauc rikotas sieru un medu viendabīgā masā. Šo masu ar karoti pilda katrā aprikozes pusītē. Katru uzkodu arī pārkaisa ar drusciņu sāls un pārlej nedaudz balzamiko krēmmērces.

3. Pildītās aprikozes dekorē ar smalki sakapātām bazilika lapiņām un pasniedz.

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko