Pagatavošana1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 °C. 2. 22–24 cm diametra veidni izklāj ar cepamo papīru. 3. Visas biskvīta sastāvdaļas rūpīgi samaisa, nekavējoties liek veidnē, izlīdzina, liek krāsnī un cep aptuveni stundu. 4. 10 minūtes pirms šā laika beigām sāk pārbaudīt gatavību ar koka irbulīti (piemēram, sērkociņu) — ja tam nepielīp mīkla, kūka ir gatava.
5. Kad biskvīts atdzisis, to horizontāli pārgriež uz pusēm un katru biskvīta daļu pārslaka ar sīrupu, kas izvārīts no cukura un apelsīnu sulas.
6. Gatavo krēmu. Uzvāra apelsīnu sulu ar cukuru.
7. Ūdenī iemaisa vaniļas pudiņa pulveri un maisot pielej karstajam sīrupam. Maisot karsē, līdz pudiņš sabiezē. Līdzko tas notiek, liek dzesēties. Ik pa laikam apmaisa, lai neizveidojas plēve.
8. Kamēr krēms dziest, saputo sviestu, līdz tas kļūst gaišāks un palielinās apjomā. Iemaisa to krēmā. Gan svies-tam, gan krēmam šajā brīdī jābūt vienādā temperatūrā, citādi krēms sapārslosies.
9. Riekstus sausā pannā apgrauzdē, noloba mizu. Sadrupina mazliet sīkāk — to var izdarīt, kapājot ar zaļumu nazi vai ieliekot tīrā dvielī un parullējot ar mīklas rulli.
10. Biskvīta apakšējo daļu liek uz pasniegšanai paredzētā šķīvja, pārziež ar krēmu, virsū liek biskvīta otru daļu. Pārlej ar izkausētu šokolādi un pārkaisa ar riekstiem.