Cepts nēģis ar mārrutku pesto un alus želeju
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Četrām personām vajadzēs:
4 ceptus nēģus (vai kūpinātu skumbriju, vai kādu citu gatavu
kūpinātu vai žāvētu zivi), 250 g lapu salātu.
Želejai vajadzēs:
300 ml alus, 5 ml sojas mērces, 1 g ķiploka,
2 timiāna zariņus, 15 g želatīna, cukuru, sāli, piparus pēc garšas.
Mārrutku mērcei vajadzēs:
10 g
diļļu, 10 g pētersīļu, 1 ēd. k. mārrutku, 10 ml olīveļļas, cukuru, sāli,
piparus pēc garšas.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
1 komentārs
zakis