Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Fantastiska piedeva ceptai gaļai: Granātābola un valriekstu relišs

Granātābola un valriekstu relišs

Sastāvdaļas: 1 neliels granātābols, 60 g izlobītu valriekstu, sauja svaigu selerijas lapu, šķipsna svaigu pētersīļu, rīvēta miziņa no viena apelsīna, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ēdamkarote svaigi izspiestas citrona vai granātābola sulas, sāls, malti melnie pipari.

1. Granātābolam izloba sēklas. Valriekstus sausā pannā apgrauzdē. Selerijas un pētersīļus smalki sakapā.

2. Lielā bļodā sajauc granātābola sēklas, riekstus, selerijas, pētersīļus, rīvēto apelsīna misiņu, olīveļļu un citrona vai granātābola sulu.

3. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pasniedz kā piedevu ceptai gaļai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko