Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Forele ar ķiploku sviestu

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes

Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams:

• Forele – 2 gab. 

• Sviests – 3 tējkarotes

• Ķiploks – 1 līdz 2 daivas

• Cukīnī – 1 gab.

• Sarkanais sīpols – 1 gab.

• Paprika – 1 gab.

• Ķiršu tomāti – 6 gab. 

• Citrons – 1 gab. 

• Pesto – 2 tējkarotes

• Citronu pipari pēc garšas

• Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

1. Gatavo ķiploku sviestu. Sajauc rīvētu ķiploku ar mīkstu sviestu, pievieno citronpiparus un sāli;

2. Noskalo un nosusini zivis, iesmērē ar ķiploku sviestu, gan zivs iekšpusi, gan āru;

3. Liec cepties uz grila, cep vismaz 10 līdz 12 minūtes;

4. Dārzeņus noskalo, nožāvē, sagriez šķēlītēs un liec uz grila, cep kamēr gatavi;

5. Kad dārzeņi gatavi, liec traukā, apslaki ar svaigu citrona sulu, pievieno pesto un pasniedz ar zivi.

Aikāgaršo padoms!

Gatavojot zivi uz grila, atceries, ka tam jābūt uzsilušam, taču bez uguns. Lai zivs āda nepieliptu pie restēm, iesmērē zivs ādu ar eļļu vai sviestu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko