Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris

Garšaugu buljonā gatavota bute ar siltajiem dārzeņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
una
u
galigi garam. Darzenus atri apcep uz pannas , nevis vara 30 min , kamer pazud visi vitamini..... un zivi sagriez mazakos gabalinos un atri uzcep un pievieno zalumus!!!!
emils
e
UN ILGI JUS VEL TAS B*UTES PIEDAVASIET ?!... ...UTES FOLK*LORA * anglu folk -lore * - tautas mutvardu dailrade - pasakas , teikas , nostasti , dziesmas * liriskas un parazu *, sakamvardi , parunas , miklas utt. UN JOPROJAM...Foto: Dienas Mediji...KOMENTATAJAM ATLIEK VIENIGI NOVELET... ...FOLIO ...- divas rekinu gramatas lappuses * kreisa un laba * ar vienu un to pasu kartas numuru .
:(
:
Atkal tā bute!
bute
b
Vai tiešām jau 3 mēnešus no vietas? Nebūtu laiks mainīt ēdienkarti?
umka
u
Cepta bute bez kraukšķīgās ādiņas, ir izvarota bute!
?????
?
Nesaprotamākā recepte, kādu nācies redzēt
dadzis
d
Man tā pļura negaršotu gan!
Justice
J
IMHO you've got the right awsner!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Četrām personām vajadzēs:

800 g butes vai citas baltās zivs (menca, tilapija), 300 g burkānu, 5 g sīpolu, 1 g ķiploku, 1 g fenheļa, 4 timiāna zariņus, 1 g diļļu, 2 g seleriju kātu, sāli, cukuru, piparus pēc garšas.

Mērcei vajadzēs:

400 g tomātu, 10 g sarkano sīpolu, 10 g pētersīļu, 20 g citrona, 200 g olīveļļas, sāli, cukuru, piparus pēc garšas.

Salātiem vajadzēs:

400 g fenheļa, 400 g seleriju kātu, 200 g sīpolu, 10 g ķiploku, 100 g spinātu, 30 g sviesta, sāli, cukuru, piparus pēc garšas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko