Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Kā pareizi ēst mīksti un cieti vārītu olu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vārds
V
Latvijā krietni jāpiedomā par galda kultūru. Bieži vien, kurš ēdienu dabūjis, sāk jau ēst citus ne pagaidījis, ne labu apetīti novēlējis... Par galda kultūru būtu daudz jārunā.
sīkumu nav
s
Nākošo pētniecisko rakstu par pareizām roku un rumpja kustībām ,atslaukot pakaļu.
drusku dzejnieks
d
Atspiedies uz abām rokām, izdirsies bez kādām mokām.
  • 8
  • 0
ļuļa
ļ
zeme atveries - kā ēst olas. nu kā kā, iebāž dibenā un miers, kā jau gadu tūkstošiem dara.
Ļuļai
Ļ
Ļuļa lai tev izdodās to olu labi dziļi dabūt savā dibenā. Tagad visi zinām,ka Ļuļa ēd nevis ar muti,bet ar dibenu,bet kakā pa muti.
  • 1
  • 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko