Kabaču lazanja
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
1 kabacis — ap 400 g
glāze notīrītu sēņu
1 paprika
3 tomāti
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 neliela selerijas sakne
olīveļļa cepšanai
300 g Krievijas siera
100 g cietā siera (Parmas, Monterigo)
Provansas garšvielu maisījums
sāls, pipari
Provansas garšvielu maisījums
Provansas garšvielu maisījumā apvienotas vairākas šim Francijas reģionam raksturīgās garšu zālītes. Pagājušā gadsimta 70. gados garšaugu maisījumu ar nosaukumu Herbs de Provence sāka tirgot vai visā pasaulē, taču nav garantijas, ka garšvielas tiešām nāk no Dienvideiropas.
Provansas garšvielu maisījuma sastāvdaļas nav strikti noteiktas, parasti tajā ir baziliks, timiāns, salvija, rozmarīns, kā arī citi garšaugi.
Rīgā to var iegādāties specializētajos garšvielu veikalos, reizēm arī lielveikalos.
Konkrētajā maisījumā, kas izmantots kabaču lazanjā, ir sīki samalts baziliks, kumins, majorāns, maurloki, rozmarīns, salvija, sinepju sēklas, sarkanā paprika, burkāni, sīpoli, pētersīļi, ķimenes. Ja pieejami kaut vai daži no šiem garšaugiem, šādu maisījumu var pagatavot pats.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
2 komentāri
Saaed
Burcu