Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Plūmju kūka

Plūmju kūkas recepte gardākām brīvdienām!

SASTĀVDAĻAS: 250 g sviesta, 200 g cukura, 5 olas, 250 g miltu, 2 ēd. k. cepamā pulvera. Pildījumam – 1 kg plūmju, 75 g cukura, kanēlis, 40 g kartupeļu cietes.

1. Gatavo pildījumu: plūmes atkaulo, pieliek cukuru un 4 ēd. k. ūdens un pavāra 2–3 min. Pieber kanēli un iemaisa cieti, kas sajaukta ar 5 ēd. k. auksta ūdens.

2. Mīklai saputo sviestu ar cukuru, iekuļ olas, iemaisa miltus ar cepamo pulveri.

3. Pusi mīklas klāj ietaukotā veidnē. Virsū liek plūmes, augšā – atlikušo mīklu. Cep cepeškrāsnī 180 °C stundu.

4. Atdzesē veidnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko