Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Rabarberi – ārpus konkurences

Rabarberi jūnijā labi garšo ne tikai saldajos, bet arī gaļas ēdienos.

Rabarberus var droši ēst arī pēc Jāņiem visu vasaru – kaitīgā skābeņskābe uzkrājas tikai pāraugušajos, koksnainajos kātos, bet tos tāpat taču neēdam, ēdienu gatavošanā izmantojam jaunos, kraukšķīgos, tikko izaugušos kātus.Tomēr tieši jūnija sākums ir īstais rabarberu laiks kaut tāpēc vien, ka tad vēl dārzos nav ienākušās vasaras ogas – nav nekā, kas rabarberus varētu izkonkurēt.

Šoreiz bez ierasti saldajiem ēdieniem piedāvājam arī vienu recepti, kurā rabarberi izmantoti gaļas marinādē. Rabarberus grila marinādēs iesakām pamēģināt arī citās kombinācijās ar garšaugiem – to skābums lieliski tiek galā ar gaļas treknumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko