Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Zaļo zirnīšu un piparmētru biezenis

Zaļo zirnīšu un piparmētru biezenis

Sastāvdaļas: 400 g svaigu vai saldētu zaļo zirnīšu, 2-3 daiviņas ķiploka, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 laims, sauja svaigu piparmētru, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana: 

1. Zaļos zirnīšus izloba no pākstīm vai, ja ņem saldētus, atkausē. Smalki sakapā piparmētras un ķiploka daiviņas.

2. Uzkarsē pannu un izkausētā sviestā mazliet apcep ķiploku, sagrieztās piparmētras un zaļos zirnīšus.

3. Pievieno no laima izspiestu sulu, sāli un piparus pēc garšas. Visu no pannas pārliek bļodā un saspaida biezenī. Var arī nedaudz sablenderēt. 

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko